Mijn eerste Boozyshop bestelling

Onlangs deed ik mijn eerste bestelling bij Boozyshop en ik kan alvast verklappen dat het niet de laatste keer zal zijn! Het is geen supergrote bestelling geworden, maar het leek me wel leuk om mijn ervaring te delen met jullie.

Boozyshop heeft ook een eigen lijn, namelijk Boozy Cosmetics.
Het z-palette staat al een tijdje op mijn wishlist, echter kost de large versie €20,-. Op Boozyshop kwam ik een soortgelijk palette tegen, maar dan voor de helft van het geld!
Ik heb natuurlijk niets aan een leeg palette, daarom kocht ik zes losse oogschaduw pans van Morphe.
Ik kocht: bitter, golden glory, dazzling, radiance, dirty martini & wilderness.
Morphe oogschaduw pans €3,49 per stuk.
Als je voor een bepaald bedrag besteld, mag je een gratis product uitkiezen. Dit kan een mono oogschaduw of een lipstick zijn.
Ik ging voor een aparte kleur lipstick van makeup revolution, namelijk scandalous felony.
Toen ik het pakketje binnen kreeg zat er iets anders in dan het pro z-palette wat ik eigenlijk had besteld. In plaats daarvan hadden ze deze foundation kwast erin gedaan. Ik heb er meteen achteraan gemaild, ik kreeg snel reactie en het is allemaal super opgelost! Het palette werd alsnog toegestuurd en de kwast mocht ik houden voor het ongemak.
Ik heb deze kwast dus niet zelf besteld, maar de haren zijn ontzettend zacht en hij lijkt me best fijn in gebruik.

Conclusie

Ondanks het kleine foutje ben ik erg tevreden over deze webshop. Ik had de producten snel in huis (als je wilt kun je je eigen bezorgdatum/tijd kiezen), de klantenservice reageerde snel en ze hebben ontzettend veel keus in beauty producten! Ik heb er inmiddels al een hele wishlist aangemaakt.
Heb jij weleens iets besteld bij Boozyshop?

14 gedachten over “Mijn eerste Boozyshop bestelling”

  1. Hele leuke items heb je besteld! Vooral de oogschaduw vind er prachtig uit zien. Ben benieuwd wat je met de gele lipstick gaat doen hihi. Ik heb er nog niet besteld, maar ik wil het zeker binnenkort ook eens proberen!

  2. Ben super benieuwd naar hoe je die oogschaduws vindt :O ik vind Boozyshop wel echt een super fijne webwinkel! Die kwast ziet er ook heel mooi uit.

    1. Ik ben er zelf ook erg benieuwd naar, ga ze binnenkort uitproberen! Dit was mijn eerste bestelling bij Boozyshop, maar ik ben erg enthousiast, zal vast niet bij deze ene keer blijven. xx

  3. Wat goed dat er een alternatief is voor die veel te dure Z-palettes. Ik vind ze fijn in gebruik, maar veel te duur voor het karton dat het maar is!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *