Mijn favoriete verzorgingsproducten

Onlangs kon je mijn beauty favorieten al zien, deze zijn door de warmte van de afgelopen tijd erg minimaal. Ook mijn favoriete verzorgingsproducten zijn wat anders dankzij het warme weer, graag deel ik mijn favorieten met jullie.

Voor mijn haren gebruik ik de shampoo en conditioner van L’Orèal Paris uit de botanicals fresh care strength source haarverzorgingslijn. Met dit warme droge weer kan mijn haar wel wat extra’s gebruiken, hiervoor gebruik ik momenteel een haarmasker van Ziaja, met name in mijn haarpunten.

Nu mijn huid vaker wordt blootgesteld aan de zon en door al het zwemmen is mijn huid een stuk droger dan normaal. Momenteel gebruik ik daarvoor de onder de douche bodymilk van Garnier.

De fuji green tea douchegel en body scrub hebben een heerlijke frisse geur, ideale combinatie met dit weer.

Voordat ik aan de slag ga met mijn tanning spray scrub ik mijn huid graag met een wat grovere scrub, namelijk de Etos botanical boost jasmine – vanilla, salt & sugar scrub. Ik vind dit echt zo’n heerlijke scrub!

Deze heerlijke bloemige parfum: flowerbomb van Viktor & Rolf kan eigenlijk altijd wel. Wat is jouw favoriete parfum?

Ik ben dol op de producten van de Rituals, mijn favoriete geurlijn is the Ritual of Sakura. Momenteel gebruik ik voor mijn handen graag de hand balm. Het liefst uit the Ritual of Sakura of de hand lotion uit the Ritual of Ayurveda geurlijn. Ook de body cream uit the Ritual of Sakura gebruik ik regelmatig. Dankzij het handige meeneemformaat past hij prima in mijn handtas.

Nog een product van de Rituals uit de limited edition lijn van afgelopen zomer, een lekkere frisse body cream, die perfect past bij de zomer. Heerlijk om mezelf ’s avonds mee in te smeren & het leukste: de body cream bevat een shimmer.

Een recent ontdekte favoriet (waar binnenkort ook een review van online komt), de tanning spray van Marc Inbane! Mijn benen worden helaas niet zo snel bruin en deze spray is ideaal om een kleurtje op te halen.

Ik ben sinds een tijdje helemaal van de spray deodorants af. Nu gebruik ik de roll-on deodorant van Salt of the Earth, ik vind de geur lekker fris, het doet goed z’n werk en is onder andere vrij van aluminium.

De toverhazelaar is momenteel onderdeel van mijn dagelijkse reinigingsroutine en ik gebruik het trouw elke avond. De toverhazelaar heeft onder andere een ontstekingsremmende werking.

Iets wat absoluut geen overbodige luxe was de afgelopen weken: een goede zonnebrandcrème. Voor mijn gezicht gebruik ik de sun protection face cream van de Rituals (the Ritual of Karma), ruikt ook nog eens erg lekker.

Ik reinig mijn huid elke ochtend en avond met het micellair water van Garnier voor de gevoelige + gemengde huid. Ik heb al verschillende micellair waters geprobeerd, maar blijf dit een van de fijnste vinden.

Ook het gezicht kan wel wat extra hulp gebruiken deze dagen, het liefst gebruik ik een maskertje (van tevoren in de koelkast voor extra verkoeling) hiervoor. Twee van mijn aanraders zijn het lemon cake creamy mousse masker van de Kruidvat en het hippie vibes tissue masker van Balea.

Zo nu en dan gebruik ik een neusstrip voor het verwijderen van onzuiverheden (ook te gebruiken op je kin).

Dat waren aardig wat favoriete verzorgingsproducten, maar ik gebruik ze met veel plezier! Ik merk vooral met dit warme weer dat mijn huid extra hydratatie en verzorging nodig heeft.

Wat is jouw favoriete verzorgingsproduct?

22 gedachten aan “Mijn favoriete verzorgingsproducten”

 1. Garnier staat ook in mijn favo lijstje!
  Gratis tip uit eigen ervaring: als het echt hot is, pas op met fleurig ruikende parfum ofzo…
  Want de wespen zien jou dan nog liever… 🙁

 2. Ik ben het zeker eens met een aantal producten. Ik heb hetzelfde met die witte melkflessen en ik gebruik ook Marc Inbane, ideaal!

 3. Flowerbomb is hier ook een grote favoriet, zou hem nog eens moeten bijkopen, maar heb nog te veel andere parfums! Ook de teatree producten van TBS gebruik ik al jaaaren, heeft me ook heel hard geholpen tijdens mijn jeugd met acne!

 4. Die parfum ziet er alleen al heel leuk uit! Ben benieuwd hoe die ruikt. Mijn favo parfum is al 15 jaar Wish van Chopard, das ook de enige die ik al die jaren heb gebruikt haha

 5. Ik gebruik graag micellair water van Garnier. Ook tijdens visagie opdrachten. Het is mild voor de huid.
  Daarnaast gebruik ik ook inmiddels al een tijd de geurloze Salt of the Earth deo’s. Ik bemerk dat mijn oksels er gigantisch van zijn opgeknapt qua irritatie maar ook qua zweetproductie. Daar stap ik dit niet meer van af.

 6. De botanicals lijn van ‘L oreal ziet er veelbelovend uit. Ik gebruik persoonlijk het liefst Lush producten zowel voor mijn lichaam als voor mijn haar, maar ook Kerastase bevalt erg goed.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *