Mijn favorieten

Iedereen heeft favorieten die van tijd tot tijd veranderen, ook mijn favorieten veranderen zo nu en dan. Sommige producten blijven keer op keer terug komen en sommige zijn nieuwe holy grails &.. ik heb een nieuwe favoriete budget mascara!

Verzorgingsproducten

Nu het buiten weer een stuk kouder wordt merk ik dat mijn huid daaronder te verduren heeft, dus ik heb mijn heerlijke scrubs, bodylotions & handcrémes alweer tevoorschijn getoverd.

Mijn favoriete douchegels op dit moment zijn de rose elegance (limited edition) douchegel van Balea (DM eigen merk) & hij is er weer, voorraad inslaan! snow fairy van de Lush.

In dezelfde geur de snow fairy body conditioner voor onder de douche met glitters!, de body butter to oil van de Etos en de botanical boost body scrub in de geur jasmine en vanilla, heerlijke geur! Ik schreef al eens een review over de meeste producten.

Uiteraard kan een handcréme niet ontbreken met dit koude weer. Momenteel ben ik erg blij met de hydrating hand lotion van Rituals in de geur Ritual of Ayurveda. De handlotion trekt goed in en maakt mijn handen lekker zacht.

Make-up

De laatste tijd draag ik vrij weinig make-up, in de zin van bijna geen foundation en dergelijke. Toch heb ik wel degelijk een aantal make-up favorieten van de laatste tijd.

Mijn grootste ontdekking is denk ik toch wel de show time curling mascara van NYC, kost een paar euro en geeft echt een prachtig resultaat. Inmiddels heeft ‘ie mijn all-time-favorite mascara van Max Factor verslagen.

Weer of geen weer, ik kan niet zonder lipbalm en naar mijn mening is de fijnste lipbalm die ik ooit heb gehad die van Purol. Hij blijft lang zitten en hij verzorgd de lippen goed.

Dan een paar favorieten van MAC, de extra dimension skinfinish in de kleur show gold en en satin lipstick in de kleur twig.

& nog een aantal producten, namelijk de luminous matt bronzer van Essence, een kwast van ByTess waar ik, als ik foundation op doe, deze voor gebruik. Momenteel vind ik de kleuren van het all night long palette van Sleek erg mooi voor de herfst en goed gepigmenteerd.

Wat is jouw favoriete mascara?

8 gedachten over “Mijn favorieten”

  1. Hele leuke favorieten en zitten ook zeker hele fijne producten tussen! De mascara ben ik nu ook wel heel benieuwd naar, want deze van NYC heb ik nog niet geprobeerd.

  2. Ohh, The Ritual of Ayurveda is mijn favoriete Rituals-lijn. Die geur is zooo lekker! ♥ Die Etos-scrub heb ik laatst ook gekocht toen ik een dagje in Nederland was. Eerst m'n andere scrubs opmaken en dan is dat mooie potje aan de beurt!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *