Mini hal make-over

Een tijdje geleden hebben we onze hal een kleine make-over gegeven. In ons vorige appartement hadden we bijvoorbeeld een staande kapstok, maar daarvoor hebben we in dit appartement gewoonweg geen ruimte. Ook wilde ik de sjaals & tasjes anders opbergen.

Onze staande kapstok was in dit appartement geen optie meer, dus er moest een nieuwe oplossing bedacht worden. We kozen voor een wandkapstok in industriële stijl. Het frame is gemaakt van gepoedercoat staal en een hoedenplank van eikenhout bestaande uit losse balkjes. Daarnaast is hij voorzien van 10 kledinghaakjes en een roede voor kledinghangers.

Voor & na.

Onze jassen hangen aan de bovenste haakjes, aan de onderste haakjes hangt mijn handtas & een paraplu. De roede voor kledinghangers gebruik ik om mijn sjaal overheen te draperen, al kan die binnenkort weer de kast in.

Bovenop de hoedenplank kochten we twee houten kistjes met ijzeren handgrepen die er perfect bij passen. Een voor Wessel en een voor mij, hierin zitten onze sjaals, handschoenen, mutsen, mijn handtassen & clutches.

De wandkapstok was overigens binnen 1 werkdag bij ons in huis & netjes verpakt in een doos. Het was nog wel een bouwpakket, maar dat was ook vrij snel en makkelijk in elkaar gezet. De kapstok is verkrijgbaar in 3 verschillende kleuren; wit, blacksmith & zwart. Wij hebben de blacksmith variant en zijn er ontzettend blij mee!

Daarnaast is er ook een matchend schoenenrek met 2 plateaus te koop, maar ik heb zoveel schoenen dat die dus echt niet allemaal daarop gaan passen. Daarnaast lijkt het ons voor de smalle doorloop in onze gang niet bevorderlijk om er een schoenenrek onder te plaatsen. Waarschijnlijk is dat in ons geval vragen om problemen met het stoten van je schenen.

Wat vind jij van onze mini hal make-over?

* Deze review/post is tot stand gekomen in samenwerking met een merk/bedrijf. Lees mijn disclaimer.

3 gedachten aan “Mini hal make-over”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.