Miss Sporty – Crazy me collectie: creamy shadow pencils

Miss Sporty heeft weer een leuke nieuwe collectie uitgebracht, de crazy me collectie. Uit deze collectie review ik voor jullie de crazy smoky! creamy shadow pencils in vier verschillende kleuren.

Crazy Smoky

Van links naar rechts zijn de kleuren: #130 smoky black, #100 crazy chocolate, #120 ruthless taupe & #160 delirious pink.

Een zwarte, een chocolade bruin, een taupe en een zachtroze kleur eyeshadow pencil.

De creamy eyeshadow pencils zijn uitdraaibaar, je hoeft ze dus niet te slijpen en aan de achterkant bevindt zich een sponsje om mee te smudgen. Door het sponsje aan de achterkant creëer je in een handomdraai een smokey eyes look. Ze zijn tevens ook te gebruiken als eyeliner.

Ik vind het stuk voor stuk mooie kleuren en ze zijn erg goed gepigmenteerd. Ze brengen erg makkelijk aan dankzij de creamy formule. Op de foto hieronder zie je hoe het eruit ziet na het uitvegen met het sponsje, persoonlijk vind ik ze mooier zonder ze te bewerken met het sponsje. Doordat ze creamy zijn heb ik na een dag een lichte afdruk onder mijn wenkbrauw zitten, dit veeg je makkelijk weg, maar het is een klein minpuntje.

swatchDe creamy shadow pencils kosten €3,99 per stuk.

* Deze review/post bevat producten die door een merk/bedrijf zijn opgestuurd. Lees mijn disclaimer.

12 gedachten over “Miss Sporty – Crazy me collectie: creamy shadow pencils”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *