Moederdag cadeau tip

Aanstaande zondag is het weer zover: moederdag! Ondanks dat ik het commercieel gedoe vindt, wil ik mijn moeder toch graag even in het zonnetje zetten en het niet zomaar voorbij laten gaan. Meestal eindig ik met een lekker luchtje of een douchefoam, maar deze keer wilde ik iets anders.. Een sieraad!

Speciaal voor moederdag heeft Lucardi een moederdag special samengesteld, met ontzettend veel keus uit prachtige sieraden. Van horloges tot oorbellen en van kettingen tot armbanden. Nu denk je misschien dat een sieraad geven meteen erg duur moet zijn, maar dat is helemaal niet zo! Lucardi heeft erg goede prijzen wat het leuk en betaalbaar maakt om een sieraad cadeau te doen.

Hier een kleine greep van de sieraden uit de moederdag special.

Daarnaast maak je kans op een weekend weg voor jou & je moeder! Hoe? Maak een persoonlijke e-card voor je moeder en verstuur hem. Zo maak je automatisch kans op deze superleuke actie.

Wat doe jij met/voor moederdag?

* Deze review/post bevat producten die door een merk/bedrijf zijn opgestuurd. Lees mijn disclaimer.

8 gedachten over “Moederdag cadeau tip”

  1. Die armband is leuk zeg!
    Dit jaar heb ik nog (steeds) geen idee wat ik mijn moeder ga geven, sieraden durf ik niet te geven omdat ze een aparte stijl heeft 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *