Nieuwe producten van Miss Sporty

Een grote stapelreview voor jullie met daarin een aantal nieuwe producten van Miss Sporty, zowel uit de Insta glow lijn als uit de Nudes in Bloom collectie. Het gaat om 4 verschillende kleuren foundation, een liquid concealer, mosaic powder, een lipstick en een mascara. Benieuwd of het wat is? Lees dan gauw verder..

Insta glow foundation

De insta glow foundation is er in 4 verschillende kleuren; #001 ivory, #002 light, #003 medium & #004 dark.

De foundation moet zorgen voor een stralende, frisse tint, rode plekjes vervagen en je huid mooi egaal maken.

De foundation is vrij dun van substantie, vergeleken met mijn huidige foundation van Max Factor.

Qua kleur vond ik het lastig kiezen, ivory is te bleek en dark te donker. Uiteindelijk ben ik voor light gegaan en medium lijkt me meer iets voor de zomer. Je zou ook kleuren met elkaar kunnen mengen.

Ik breng mijn foundation altijd aan met een kwast, maar dat werkte met deze foundation niet fijn. Ik heb het daarna verder gedaan met mijn handen, maar wat ik ook probeerde, ik kreeg het niet helemaal egaal en zonder strepen aangebracht. Hij dekt niet goed genoeg, de roodheid in mijn huid leek niets te vervagen en ook onzuiverheden kreeg ik helaas niet weggewerkt.

Nee, deze foundation kan mij niet blij maken.

Prijs €4,99

Insta glow liquid concealer

Met de insta glow liquid concealer verberg je donkere kringen, daarnaast kun je hem ook gebruiken om rode plekjes te camoufleren.

De concealer bevat een kwast applicator, aan de onderkant zit een draai mechanisme, hierdoor komt er bij de kwast applicator wat concealer uit.

De substantie is niet te dun en niet te dik, ik heb hem niet aangebracht met de bijbehorende applicator, maar ik heb een eigen kwast gepakt, dit vond ik fijner werken.

Links: met insta glow concealer. Rechts: zonder concealer.

Ik ben erg te spreken over de concealer, hij dekt erg goed en zorgt inderdaad voor een frisse blik. Ja, hier ben ik erg blij mee!

Prijs: €2,99

Insta glow mosaic powder #001 Luminous light

De insta glow mosaic powder haalt de rode tinten uit je huid en verbergt glimmende plekjes.

Ik moet eerlijk zeggen dat ik in eerste instantie, bij het uitpakken van het pakketje, niet zo goed wist wat ik nou met deze mosaic powder moest.

De mosaic powder haalt de rode tinten uit je huid en verbergt glimmende plekjes.

De poeder pakt goed op met de kwast en zorgt voor een subtiel matterend effect op de huid. Ik vind het effect subtiel, maar mooi. Ideaal voor een nude look.

Prijs: €4,49

Pump up booster lash bodifier mascara

Deze mascara moet je wimpers lengte, meer volume en zichtbaar vollere wimpers geven.

De mascara heeft een apart borsteltje, wat lijkt op 3 bolletjes bovenop elkaar. Hij pakt voldoende mascara op, alleen aan het uiteinde zit een ophoping van mascara, maar als je dit afstrijkt heb je hier geen last van.

Het borsteltje werkt, tot mijn verbazing, fijn. Hij separeert mijn wimpers goed en geeft geen klontjes. Mijn wimpers lijken langer, ik heb niet het idee dat mijn wimpers er voller door lijken, maar ik vind het resultaat mooi.

My beauty friend forever lipstick

Als laatste een lipstick in de kleur #104 my delicate nude, dit is een zachtroze kleur. De lipstick zit in een zilverkleurige huls met een doorzichtige roze dop.

Bij het swatchen op mijn hand kwam hij wat sheer over, maar je kunt de kleur prima opbouwen en op mijn lippen komt hij helemaal niet zo sheer over als op mijn hand.

Ik vind de kleur echt prachtig, hij heeft een mooie glans en het is een ideale kleur voor elke gelegenheid. Hij voelt aan als een goed verzorgende lipbalm.

Prijs: €2,99

Mijn favorieten van deze producten? Met stip op 1 de lipstick! Ik vind het echt een prachtige kleur. Ook de mascara en de liquid concealer mogen niet ontbreken in dit rijtje.

Full look met Miss Sporty

Heb jij al kennis gemaakt met de nieuwe producten van Miss Sporty?

* Deze review/post bevat producten die door een merk/bedrijf zijn opgestuurd. Lees mijn disclaimer.

7 gedachten over “Nieuwe producten van Miss Sporty”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *