Nos vamos a España!

Ik ben verhuisd en zo goed als alles staat op z’n plek. Kan ik me eindelijk ‘druk’ gaan maken om het volgende punt: nieuwe zomerkleding kopen! Na alle drukte en hectiek rondom het verhuizen vonden manlief en ik dat we toe waren aan vakantie. Waar we heen wilden hoefden we niet lang over na te denken: nos vamos a España!

Fijn dat het uitzoeken van de bestemming geen ellenlange discussie hoefde te worden. Des te meer tijd om me (ja, nu al!) druk te maken om welke kleding er mee moet en wat er nog aangeschaft moet worden voor vertrek. Ook al is de vakantie pas in oktober, tegen die tijd worden de leuke bikini’s niet meer verkocht in de winkels.

En ook al heb ik zoveel bikini’s dat ik waarschijnlijk de hele vakantie mezelf elke dag kan voorzien van een andere bikini, op de een of andere manier moet ik van mezelf elk jaar een nieuwe bikini kopen. Herkennen meerdere zich hierin?

Een vakantie aan de Costa Blanca in Benidorm. Ook wel zon, zee en strand, kan natuurlijk niet zonder bikini, dit is mijn absolute vakantie musthave. Daarnaast is een zonvakantie niet compleet zonder zonnebrandcréme, een goed boek, shorts, topjes, jurkjes, rokjes & een (strand)blouse.

Mocht je nog niet in het bezit zijn van een (strand)blouse en ben je van plan om op vakantie te gaan waar zon, zee en strand aanwezig is? Dan kan ik je een strandblouse echt aanraden! Je strandblouse moet lekker luchtig zijn, niet te strak zitten & liever wat langer zijn (tuniek model). Als je dan naar het strand toe gaat, dan trek je je bikini (of badpak) aan en daaroverheen doe je je strandblouse aan. Hiermee loop je van en naar het strand toe, mocht het qua zon wat te hard gaan op het strand dan trek je je strandblouse weer aan en ook als het wat frisser wordt als er een windje op komt zetten trek ik de strandblouse van Your Look for Less over mijn bikini aan. Ook niet erg als ‘ie nat wordt, want doordat het dunne stof is is het zo opgedroogd.

Een andere leuke variant op de strandblouse is de sarong (of pareo). Dit is een grote omslagdoek en multifunctioneel in gebruik. Je kunt hem op heel veel manieren omknopen, als je op Google hierop zoekt vind je ontzettend veel verschillende manieren.

Nos vamos a España!

Wat is jouw absolute vakantie musthave?

*Dit artikel is in samenwerking met een webshop/bedrijf. Lees mijn disclaimer.

12 gedachten over “Nos vamos a España!”

  1. Altijd fijn om een vakantie in zicht te hebben! Ik ga volgend jaar pas weer 'echt' op vakantie 🙁
    Maar zo'n strandblouse is inderdaad wel handig, niet alleen voor vakantie! 😉
    Mijn absolute vakantie musthave is een zonnebril!

  2. Heerlijk, ik verlang ook naar strand en warmte! Ik zou niet meer zonder zonnebril kunnen, en makkelijke schoenen omdat wij altijd heel veel lopen.

  3. Oh yeah! Espana ! <3…ove it! I'm looking forward to july! So I#LL go to Barcelona for 2 weeks :))))….It's coming soon! ;)…thank you for this post! Have a nice sunday and best wishes from hotel passeiertal ( http://www.martinerhof.it )….Marie 😉 <3

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *