NYC ‘big bold false lash mascara’ & Miss Sporty ‘Blogger look’

Van de week ontving ik dit leuke pakketje met wat nieuwe producten van Miss Sporty uit de ‘Blogger look‘ lijn & de big bold false lash mascara van NYC. Ik ben altijd erg benieuwd naar mascara, op zoek naar dé perfecte mascara voor een leuke prijs. Mijn favoriete mascara op het moment is er namelijk ook een van NYC.

NYC ‘big bold false lash mascara – €4,49

De big bold false lash mascara van NYC komt in een knalroze huls met daarop goud glinsterende letters, lekker opvallend! Ook hoor je bij het dicht draaien de dop echt dicht klikken, zo weet je zeker dat je hem goed dicht hebt gedaan.

Het borsteltje is vrij groot, ik dacht in eerste instantie dat ik het niet fijn zou vinden, maar het borsteltje werkt echt super! Doordat de haren van de borstel vrij dicht op elkaar zitten krijg je maximaal volume, mijn wimpers lijken langer en voller ik heb sowieso kleine mini wimpers, het zorgt voor een mooi resultaat.

Mission sculpting duo powder – €3,99

Ik vind het leuk dat Miss Sporty met een budget proof contouring product komt, dankzij dit duo heb je zowel een highlighter als een bronzer binnen handbereik. Hiermee kun je schaduwen creëren en bepaalde gezichtsdelen laten oplichten.

De Mission sculpting duo powder is verkrijgbaar in twee kleuren; #001 mission blondy & #002 Mission brunette. Zelf ontving ik #001 Mission blondy, deze is wat lichter van kleur dan #002 Mission brunette.

De bronzer is helemaal matte en de highlighter is vrij wit en bevat een shimmer. Hieronder een foto met swatches van zowel de highlighter als de bronzer. Beide producten zijn niet erg goed gepigmenteerd en de bronzer is amper te zien op de swatch foto, mweh..

Het product pakt naar mijn idee wat lastig op met de kwast, ook wordt het erg poederig zodra ik er met een kwast overheen ga. Ondanks de niet zo enthousiast makende swatches op mijn hand, lijkt de bronzer op mijn gezicht toch wat beter naar voren te komen. De highlighter doet het wat minder goed, ik zie na het aanbrengen wel een lichte witte waas op mijn gezicht, maar de shimmer is ver te zoeken, jammer.. Kortom de bronzer maakt het nog enigszins goed, maar met de highlighter is niet veel te beginnen als je het mij vraagt.

Studio lash designer eye brow pencil – €2,49

Ik moet eerlijk bekennen dat mijn eerste gedachte bij dit wenkbrauwpotlood iets in de richting was van ‘mweh‘. Ik ben gewoon niet zo’n fan van wenkbrauwproducten, omdat ik ten eerste mijn wenkbrauwen niet zo strak getekend krijg als op de meeste Instagram foto’s, de goede kleur vinden voor mijn lichte haartjes is vaak een drama en ik vind mijn wenkbrauwen zonder wat kleursel ook wel prima eigenlijk, alleen als ik me helemaal uitdos dan komt er een wenkbrauwgel met kleurtje aan te pas.

Maar aangezien ik dit product heb ontvangen ter review, besloot ik hem netjes uit te testen en ik moet zeggen; ik ben fan! Ik ontving het potlood in de kleur #001 Designer blonde, een mooie lichte kleur, niet te licht, niet te donker.

Op de achterkant zit een smudge sponsje, hiermee kun je het wenkbrauwpotlood vervagen en gelijkmatiger verdelen. Als je het smudge sponsje eraf trekt, zit er een slijpertje voor het wenkbrauwpotlood aan. Het potlood zelf is uitdraaibaar.

De pigmentatie van het potlood is erg goed, waardoor je niet veel moeite hoeft te doen voor wat kleur. Daarnaast is het potlood erg makkelijk en fijn in gebruik. In de hoofdlijnen breng ik eerst wat kleur aan met het wenkbrauwpotlood, daarna maak ik het egaler door er met het smudge sponsje overheen te gaan. Zelf heb ik mijn wenkbrauwen nog even met een spoolie na gedaan.

Ik ben erg enthousiast over dit wenkbrauwpotlood, hij belandt dan ook zeker in mijn dagelijkse make-up routine.

Links zonder, rechts met wenkbrauwpotlood.

Miss Sporty Nail Expert gel primer base coat 

De review van de nail expert gel primer base coat vindt je hier.

Bovenstaande producten zijn vanaf half augustus verkrijgbaar bij Kruidvat & Trekpleister (NYC big bold false lash mascara) en bij de DA, DIO & via Bol.com (Miss Sporty producten).

* Deze review/post bevat producten die door een merk/bedrijf zijn opgestuurd. Lees mijn disclaimer.

6 gedachten over “NYC ‘big bold false lash mascara’ & Miss Sporty ‘Blogger look’”

  1. Dat wenkbrouwpotlood lijkt mij wel een fijn ding! Al zou ik hem zelf dan wel in een donkerdere kleur moeten hebben. Wat handig van die dop van de mascara zeg! Dan weet je tenminste zeker dat hij goed dicht zit. 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *