NYC City Proof blur matte lip color

NYC heeft haar schap geupdate met een aantal nieuwe make-up producten, waaronder de City Proof matte long lasting blur lip colors. Ik kreeg 6 (van de 10) kleurtjes toegestuurd om uit te proberen, van rood tot roze en van berry tot nude. Vandaag vertel ik jullie graag meer over deze lip colors.

De verpakking van de matte lip colors zijn ieder voorzien in de kleur van de lip color zelf. Ik vind dit er erg leuk uit zien en het maakt het zoeken naar je kleur een stuk makkelijker.

Aan de bovenkant, bij de lipstick, zit een draaidop kwam ik na een tijdje aan de dop trekken achter en aan de onderkant zit een grote sponsapplicator met een dopje die je erop en eraf kunt klikken.

Stap 1 is apply, hiermee vul je de contouren in. Bij stap 2 staat blur, ofwel vervagen. Hiermee vervaag je de lip color, wat zorgt voor een natuurlijkere look.

Ik moet eerlijk zeggen dat ik niet zo goed wist wat ik ervan moest verwachten, maar na het uitgeprobeerd te hebben ben ik erg enthousiast!

Zelf heb ik de lip color op de randen (contouren) van mijn lippen aangebracht en daarna met het blur gedeelte naar binnen toe vervaagd. Dit zorgt voor een subtiel en mooi effect. Je zou ze ook zo kunnen dragen zonder ze te vervagen.

V.l.n.r. central park plum, city cherry, red high line, pink city, manhattan mauve & nude york style.

De kleuren die er zijn:
– #402 Central park plum
– #301 City cherry
– #300 Red high line
– #200 Pink city
– #400 Manhattan mauve
– #100 Nude york style
#201 Fashion fuchsia
#401 Riverside ruby
#202 Brooklyn berry

#203 Rose island

De lip colors zijn stuk voor stuk goed gepigmenteerd én ze zijn daadwerkelijk matte!

Swatches

Hieronder swatch foto’s van de lip colors op mijn lippen, ze lijken hierop niet compleet matte door de flits van mijn camera, maar ze zijn wel degelijk matte, zoals op bovenstaande foto.

Central park plum

City cherry

Red high line

Pink city

Manhattan mauve

Nude york style

Zoals ik al zei zijn ze stuk voor stuk goed gepigmenteerd, wel moet je opletten met velletjes, want deze worden benadrukt. Je kunt dus beter van tevoren even je lippen scrubben als je last hebt van velletjes. Pink city lijkt misschien wat minder goed gepigmenteerd, maar dit komt door het niet goed vervagen van de lip color.

De lip colors brengen makkelijk aan dankzij de romige textuur, mijn lippen voelen verzorgd aan tijdens en na het gebruik van de lip colors. Ze blijven een lange tijd goed zitten en vervagen mooi, geen lelijke lijnen/randen. Persoonlijk zou ik hem bijwerken na een uitgebreide lunch/diner.

Ik vind alle kleuren erg mooi, maar mijn favorieten hieruit zijn Central park plum, Manhattan mauve & Nude york style. Daarnaast ben ik ook nog erg benieuwd naar de overige 4 kleuren, deze ga ik zeker nog eens aanschaffen.

De matte long lasting blur lip color kost €4,49 en zijn vanaf 15 maart te koop.

Welke kleur vindt jij het mooist?

* Deze review/post bevat producten die door een merk/bedrijf zijn opgestuurd. Lees mijn disclaimer.

6 gedachten aan “NYC City Proof blur matte lip color”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.