NYC City Proof intense lip color

Ben jij toe aan goed gehydrateerde lippen én intense pigmentatie? Lees dan gauw even verder, want misschien zijn de City Proof intense lip colors van New York Color wel iets voor jou!

De City Proof lip colors komen in een lekker opvallende verpakking, elke huls lip color is voorzien in dezelfde kleur als de lip color zelf, zo kun je meteen zien met welke kleur je te maken hebt.

Aan de onderkant zit een draaigedeelte, waarmee je de lip color in en uit kunt draaien (twistable). Ze liggen fijn in de hand, de lip colors lijken op een dik potlood en werken erg fijn. Ze glijden soepel over mijn lippen heen, eenmaal aangebracht voelen ze aan als een goed verzorgende lipbalm, maar dan met een goed gepigmenteerd kleurtje! Ze hebben wel de neiging om te gaan bloeden (in de lijntjes uit te lopen), je kunt dus beter eerst met concealer langs de contouren van je lip gaan.

V.l.n.r. #041 ballroom blush, #022 fulton st fuchsia & #020 riverside rose.

Mijn favoriet van deze 3 is #020 riverside rose, het is een subtiele kleur die ideaal is voor alledaags gebruik. Ze zijn erg glossy en er komt veel glans vanaf. Als je dus op zoek bent naar iets matte, dan kun je deze beter overslaan.

Een klein hapje of drankje overleven ze wel, maar na een uitgebreid 3 gangen diner zul je hem toch moeten bijwerken.

#041 Ballroom blush

#022 Fulton st fuchsia

#020 Riverside rose

Na gebruik voelen mijn lippen lekker zacht aan. Op deze manier kun je er leuk uit zien én tegelijkertijd je lippen verzorgen/hydrateren.

De intense lip colors kosten €4,49 en liggen vanaf 15 maart in de winkels.

* Deze review/post bevat producten die door een merk/bedrijf zijn opgestuurd. Lees mijn disclaimer.

12 gedachten aan “NYC City Proof intense lip color”

  1. Wat een mooie vrolijke kleuren, ik loot heel graag mee!
    Fijn ook dat ze goed hydrateren, ik werk in een ziekenhuis en daar drogen mijn lippen en ook lipstick vaak heel snel uit.
    Nu maar duimen…..
    Fijne dag en groeten, Grete Karina

    e-mail: gretekarina@hotmail.com

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.