NYC Show Time curling mascara

Zet je ogen in de spotlights met de Show Time curling mascara van NYC! New York Color heeft nieuwe producten in haar schap, waaronder deze curling mascara die moet zorgen voor curve & volume. Mijn huidige mascara was bijna op, dus dit kwam goed uit. Benieuwd of het wat is en of hij mijn all time favorite mascara kan verslaan?

De Show Time curling mascara van NYC komt in een lekker opvallende verpakking; roze! Meestal vind ik dit soort felle kleuren wat kinderlijks uitstralen, maar dat vind ik bij deze mascara eigenlijk nog wel meevallen, waarschijnlijk doordat de letters op de huls in een rustig lettertype zijn gehouden en er verder niet teveel poespas bij komt kijken.

Wat zegt NYC over deze mascara?

‘Het geheim van de Show Time Curling Mascara is het unieke borsteltje dat elke wimper raakt, zowel boven als onder. Tijdens het aanbrengen worden de wimpers keurig gescheiden, waardoor je ogen extra groot lijken. Daarnaast krijgen ze een enorm curl-effect met een prachtige blik als resultaat.’

De mascara heeft een licht gebogen borsteltje met haren (geen siliconen borsteltje). Ik vind dat het borsteltje niet goed afstrijkt langs de rand, waardoor er ophopingen mascara ontstaan op het borsteltje (zoals je op onderstaande foto kunt zien).

Wat vind ik er van?

Ik vind het resultaat van de mascara absoluut niet slecht, hij geeft een mooie intense kleur zwart af en zorgt ervoor dat je ogen wat groter en sprekender lijken. Hij had van mij de wimpers nog meer mogen separeren, overigens heb ik wel wat ‘moeite’ moeten doen om ervoor te zorgen dat niet alle wimpers aan elkaar gaan plakken. Zo heb ik het borsteltje voor gebruik een aantal keer goed afgestreken langs de rand, om ze de ophopingen mascara eraf te halen.

Ondanks dat ik wat meer moeite moet doen met deze mascara om mijn wimpers goed gesepareerd te krijgen, ben ik er erg tevreden over! Voor €1,99 is het een prima en fijne mascara, maar hij verslaat mijn all time favorite, Max Factor clump defy extensions false lash effect mascara, niet.

[Sorry voor de wat slechtere kwaliteit foto, deze is met mijn mobiele telefoon genomen.]

* Deze review/post bevat producten die door een merk/bedrijf zijn opgestuurd. Lees mijn disclaimer.

7 gedachten over “NYC Show Time curling mascara”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *