Oceonics – Safety razor

safety razor
Zero waste scheren met de safety razor van Oceonics. De lente is begonnen, het is heerlijk weer en dus tijd om je benen klaar te maken voor rokjesdag! Het is een duurzaam alternatief voor plastic wegwerpmesjes. Naast dat het er ook nog eens erg stijlvol uitziet, is het dus ook milieuvriendelijk, duurzaam én heel makkelijk in gebruik. & ik heb een kortingscode voor je!

‘Geen onhandig geklungel meer in de douche met plastic wegwerpmesjes die van de houder schieten. Door het lange handvat heb je een stevige grip en de gesloten kam zorgt ervoor dat het mesje netjes op z’n plek blijft in de safety razor. Zo wordt het scheren van je bikinilijn, benen, oksels en baard een stuk makkelijker én veiliger. Shave the planet.’

De safety razor is er in 3 stijlvolle kleuren; chroom, rosé goud en antraciet. Zelf heb ik gekozen voor rosé goud, want dat vind ik persoonlijk het mooist en past het beste bij mij persoonlijk. De safety razor is wat zwaarder dan het gemiddelde plastic wegwerpmesje, maar dat geeft hem ook meteen een luxe en stijlvolle uitstraling.

De eerste keer gebruiken vond ik stiekem wel erg spannend, want de mesjes zijn extreem scherp. Aangezien ik een verleden heb met scheermesjes en mezelf openhalen, begrijp je dat dit even spannend was voor mij. Het belangrijkste is dat je geen druk zet op de safety razor, maar het mes zelf het werk laat doen. Houdt het scheermes in een hoek van 30 graden ten opzichte van de huid, zo heb je de minste kans op sneetjes. Voor het beste resultaat gebruik je het in combinatie met scheerschuim of scheerzeep.

Na gebruik alle zeepresten en haartjes goed wegspoelen met lauwwarm water. Je kunt de kam een klein stukje opendraaien, zodat echt alle resten er goed tussenuit zijn. Bewaar hem op een droge en schone plaats.
Het scheermes is erg fijn in gebruik en zorgt voor super gladde benen! Het scheermes is aan twee kanten te gebruiken, dus hij gaat een stuk langer mee dan de gebruikelijke wegwerpmesjes. Het plaatsen en vervangen van de mesjes is simpel en zo gedaan. Wel even opletten dat je het mesje niet aan de scherpe kant vast pakt. Kortom: ik ben klaar voor rokjesdag! Laat de zon en zomer maar komen.
Safety razor met 5 scheermesjes – €29,95
Safety razor standaard – €9,95
Navul scheermesjes 5 st. – €2,25
Safety razor cover – €8,95

Ben jij al helemaal klaar voor rokjesdag?

* Deze review/post is tot stand gekomen in samenwerking met een merk/bedrijf. Lees mijn disclaimer.

8 gedachten over “Oceonics – Safety razor

  1. Ik gebruik nu al een tijdje een ander merk. Ook een hele mooie: Estrid. Superscherp mesje, zwaar(der) in de hand, maar ook heel fijn. Deze van jou ziet er ook prachtig uit. Mooi kleurtje ook!

  2. Het scheermesje ziet er prachtig uit! Die ga ik zeker onthouden, ook al gebruik ik het heel weinig i.v.m. nauwelijks tot geen beharing.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *