Opgemaakt

Een hele tijd heb ik geen opgemaakt artikelen geplaatst, omdat ik de verpakkingen van lege producten vergat te bewaren. Nu waren er een aantal producten tegelijk op, wat me op het idee bracht om er een opgemaakt artikel van te maken.

Hema foaming shower gel niet te verwarren met douche foam, want deze gaat pas schuimen als je het op je huid wrijft in combinatie met water. Ik vond de geur erg lekker en het voelde heerlijk zacht aan op de huid. Ik zou deze zeker nog een keer kopen, maar ik moet van mezelf eerst al mijn andere douche foams opmaken (10 jaren plan).

Sabon shower oil – Lavender apple de producten van Sabon zijn heerlijk, ik ben vooral erg fan van hun handcrèmes en scrubs. De shower oil was lekker in gebruik, maar ik zou hem momenteel niet zo snel nog een keer kopen, omdat ik nog een hoop douchegels heb staan en ik inmiddels meer fan ben van de Lush.

Lady Speed Stick – Wild freesia sinds ik de Lady Speed Stick een keer heb mogen proberen, wil ik eigenlijk geen andere deodorant meer. Ze ruiken erg lekker, ze voorzien me de hele dag van een lekkere, frisse geur en houden m’n oksels droog. Deze week even nieuwe bestellen.

Max Factor lasting performance foundation ik gebruik deze foundation al een hele tijd en heb inmiddels ook alweer een nieuwe in mijn bezit. Uiteraard nog altijd op zoek naar dé perfecte foundation.

Max Factor crème puff pressed powder deze poeder gebruik ik om mijn gezicht mee te matteren na het gebruik van de foundation (& natuurlijk concealer, primer, cover stick, etc.). Hiervan heb ik ook al een back-up in huis.

NYC Show Time curling mascara deze mascara ontving ik in een perspakket en hij bleek ontzettend fijn! Ik heb er al een back-up van gekocht, maar inmiddels gebruik ik ook een paar andere mascara’s die fijn in gebruik zijn (Lavera).

NYC cover stick green ik heb hem al heel lang in gebruik en nu is ‘ie dan eindelijk op. Het was op zich een fijne cover stick, maar ik ben momenteel op zoek naar een die nog beter camoufleert/dekt. Iemand tips?

Purol lipbalm dit vind ik de fijnste lipbalm die ik ooit heb geprobeerd, dit is dan ook niet de eerste die op is, ik heb er al een flink aantal versleten. Er ligt dan ook een voorraad van deze lipbalms in mijn stash.

MAC satin lipstick – Twig dit is mijn favoriete kleur van MAC, het is de eerste lipstick van MAC die ik helemaal op heb gemaakt. Deze kleur ga ik dan ook zeker opnieuw kopen, want het is een prachtige kleur die overal bij kan.

4 gedachten over “Opgemaakt”

  1. Nog iemand die dol is op Lady Speedstick.. ik ga hem denk ik ook een keer aanschaffen, ik lees zoveel positieve verhalen! En de lipstick van MAC lijkt mij ook prachtig!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *