Outfit: Adidas vest

Tegen de tijd dat jullie dit lezen, ben ik druk in de weer met het uitzoeken van een leuke outfit en mezelf mooi op te maken, om vervolgens nog 3 keer terug naar boven te rennen voor een andere outfit. Waarom? Omdat ik vanmiddag/vanavond mijn verjaardag vier! Voor nu mogen jullie genieten van mijn nieuwe Adidas vest.

Eigenlijk ben ik morgen pas jarig, maar aangezien ik maandag gewoon weer moet werken vier ik het vandaag. Ik hoop dat het weer een beetje mee zit, is wel zo gezellig. Vorig jaar op mijn verjaardag was het koud en heeft het bijna de hele dag geregend. Ik vind het nu ook nog maar raar weer. Het is te warm voor een winterjas, maar te koud voor een zomerjas! Daarom vind ik dat mijn Uggs ook nog wel kunnen in combinatie met mijn Adidas vest, heel eventjes nog dan.. 😉

Vest Adidas | Broek Bleep | Schoenen Uggs | Zwarte top H&M basics | Earcuff Claire’s

10 gedachten over “Outfit: Adidas vest”

  1. Leuke outfit voor het vieren van je verjaardag! Ik vind het nog niet te koud voor een zomerjas (haha), ik loop al een paar dagen rond zónder jas 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *