Outfit: casual & comfy

Een simpele, maar comfortabele outfit. Twee dingen die ik allebei goed kan gebruiken in een outfit: casual & comfy. Aangezien ik al 4 nachten niet tot amper heb geslapen en zo’n beetje een abonnement heb op het toilet. Ik heb ook al nachtrust stimulerende rotzooi geprobeerd, maar dat werkt ook niet kan ik je vertellen. Hopelijk slaap ik snel weer stukken beter. Vanavond heb ik een feest van mijn opa en oma die 50 jaar getrouwd zijn.

Het is heel goed mogelijk om casual & comfy kleding te dragen en toch nog leuk voor de dag te komen! Ik combineerde mijn comfy Uggs met een casual lichtblauwe spijkerbroek en mijn spijkerblouse.

Denim blouse H&M | Zwarte top H&M | Broek H&M | Schoenen UGG Australia

15 gedachten over “Outfit: casual & comfy”

  1. Je ziet er super goed uit :)!!

    Als je het leuk vind, ik organiseer vandaag een linkparty op mijn blog. Dit houdt in dat je reclame mag maken voor 3 van je leukste artikelen van afgelopen week inclusief een foto en een link naar jouw blog! Tof toch?! Zou het gezellig vinden als je mee zou doen!

    Liefs Rosie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *