Parfumpen van Penfumme

ParfumpenVind je het fijn om op school of op je werk af en toe je parfum te kunnen bijwerken, maar ben je het gezeul met je parfum flacons een beetje zat? Dan is de parfumpen van Penfumme een uitkomst, want in de dop zit een parfumverstuiver.

Er zijn meerdere soorten parfumpennen verkrijgbaar, zelf heb ik gekozen voor de luxe parfumpen in het lichtroze. Bij het bestellen van de parfumpen ontvang je gratis 2 ml parfum, hierbij heb je keuze uit 3 verschillende geuren.

De pen is gemaakt van aluminium en is verkrijgbaar in het lichtroze, goud en paars. De parfumverstuiver bevat 2 ml parfum, hiermee kun je ongeveer 15 keer sprayen. De verstuiver is navulbaar, dus je kunt je favoriete parfum overal mee naartoe nemen.

Je kunt kiezen uit de volgende geuren:

  • LA100 is en bloemige, fruitige, gourmand geur. Topnoten zijn zwarte bes en peer. Hartnoten zijn iris, jasmijn en oranjebloesem. Basisnoten zijn patchouli, tonkaboon, vanille en pralinévulling.
  • LA703 is een bloemige, houtachtige, muskgeur. Topnoten zijn Gardenia en witte roos. Hartnoot is muskus en de basisnoten zijn vetiver, witte ceder extract en ceder.
  • LA716 is ook een houtachtige, bloemige muskgeur. De topnoten van deze geur zijn Bulgaarse roos, jasmijn en oranjebloesem. De hartnoot is muskus en de basisnoten zijn vetiver, ceder, cumarine en patchouli.

Ik vind het handiger dan ik in eerste instantie dacht, doordat ik deze pen nu standaard in mijn handtas heb zitten, heb ik niet alleen altijd een pen bij de hand, maar ook een geurtje. Ik vergeet nogal weleens parfum op te doen, helemaal als ik ‘s morgens wat meer haast heb. Dan is het fijn om op je werk, als ik erachter kom dat ik het vergeten ben, alsnog op te kunnen doen. Niet geheel onbelangrijk, de pen schrijft ook fijn, hij glijdt soepel over het papier heen en je hoeft niet veel kracht uit te oefenen.

Zelf heb ik gekozen voor de geur LA100, het is een lekkere, lichtzoete geur. Hij doet me ook heel erg denken aan een parfum, maar ik ben er nog niet achter gekomen welke dat is.

Wat ik ook een pluspunt vindt is dat de flacon navulbaar is, hierdoor kun je altijd jouw favoriete geur parfum bij je hebben.

De luxe parfumpen kost €7,50 dit is inclusief het parfum.

Wat vind jij van een pen met parfumverstuiver?

* Deze review/post is tot stand gekomen in samenwerking met een merk/bedrijf. Lees mijn disclaimer.

11 gedachten over “Parfumpen van Penfumme”

  1. Ik loop tegenwoordig met een Rogerpen ter ondersteuning van mijn gehoor.

    Het is een Bluetooth microfoon in de vorm van een pen. Mijn hoorapparaatjes worden ondersteund door de Rogerpen.

    Stille groet,

  2. Op zich handig, maar wel als ik mijn eigen parfum zou kunnen navullen. Dat kan ik even niet zo goed zien. Kan je het zelf openmaken en navullen? Het idee is wel heel leuk. Normaliter spray ik een keer per dag in de ochtend en dan verder niet (tenzij ik avond afspraken heb).

  3. Ik heb hier toevallig een mail van ontvangen, maar ik heb er niets mee gedaan. Ik gebruik liever gewoon een tasverstuiver, daar doe je weer wat langer mee en dat past ook in mijn tas.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *