Het perfecte hoesje + win shoptegoed!

Ik vind het eerlijk gezegd altijd wel weer lastig, een nieuw telefoon hoesje uitzoeken die ten eerste op je telefoon past, lekker betaalbaar is en ook nog eens helemaal bij jouw stijl past! Het liefst heb ik ook nog meer dan een hoesje, zodat ik af en toe lekker kan afwisselen.

Je hebt tegenwoordig telefoonhoesjes in allerlei kleuren, soorten en maten. De meesten mensen hebben ook meerdere hoesjes voor hun mobiele telefoon, ook ik heb meer dan een hoesje, na even denken dacht ik dat ik maar 2 verschillende iPhone hoesjes voor mijn telefoon heb. Na wat speurwerk in huis kom ik erachter dat ik maar liefst 5 verschillende telefoonhoesjes heb! Niks mis mee, dan kun je je telefoon hoesje stylen met je outfit.

Vorige week heeft iPhone een aantal nieuwe modellen uitgebracht en het kan best lastig zijn om daar in het begin leuke iPhone XS hoesjes en iPhone XS Max hoesjes voor te vinden. Zelf heb ik een aantal jaren geleden een van de eerste Huawei telefoons gehad toen die net uit was, een leuk hoesje hiervoor vinden was erg lastig, want de meesten verkochten de hoesjes niet eens.

Een telefoonhoesje is overigens echt geen overbodige luxe, ik laat mijn telefoon ontzettend vaak vallen, zo heb ik hem vanmorgen nog van de wasbak op het toilet gestoten. Gelukkig heeft ‘ie de val overleefd dankzij het telefoonhoesje, wat er niet alleen ter decoratie, maar ook ter bescherming omheen zit.

Mijn man heeft minder geluk gehad, altijd erg zuinig op zijn spullen, nog nooit een barst in het scherm van zijn telefoon gehad, in tegenstelling tot mij. Hij had zijn nieuwe telefoon net een maand, laat hem op het toilet uit zijn broekzak vallen en ja hoor, hele scherm aan diggelen. Met een telefoonhoesje was dit te voorkomen geweest..

Win €25,- shoptegoed! – Gesloten

Ik mag 1 x €25,- shoptegoed weggeven die te besteden is op hoesjesdirect.nl! Wat moet je doen om kans te maken?

1. Laat in de reacties weten dat je mee doet.
2. That’s it! De winnaar ontvangt zondag 23 september 2018, na 20:00 uur mail van mij.

Hoe ziet jouw perfecte telefoonhoesje eruit?

* Deze review/post is tot stand gekomen in samenwerking met een merk/bedrijf. Lees mijn disclaimer.

23 gedachten aan “Het perfecte hoesje + win shoptegoed!”

  1. Oeps je man!! Niet handig. Ik doe mee! Mijn favoriete hoesje is een doorzichtig hoesje, dat helaas niet meer zo goed past en zorgt dat de oplader er niet meer zo goed in past 🙁

  2. ik doe het lekker ouderwets met een leren hoesje dat je open en dicht doet. Sindsdien nooit meer een kapot scherm gehad en ook als er een glas omvalt over je gsm, blijft hij beschermd…

  3. Ik ken de struggles met die hoesjes van de Huawei, ik had toen ook zo’n saaie terwijl iedereen met een iPhone de leukste hoesjes met printjes en toeters en bellen had…Lijkt me leuk om zo’n hoesje te winnen!

  4. Ik ben al weken aan het twijfelen over een hoesje, en ik ben helemaal verliefd op dit marmeren exemplaartje! Dus dit zou ideaal zijn! Ik doe zeker mee! <3

  5. Een hoesje is zo ontzettend belangrijk! Mijn telefoon valt minstens twee keer per dag dus ik ben heel blij dat ik een goed hoesje heb, waardoor die het nog steeds doet.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.