Persoonlijke bierviltjes

Onlangs kreeg ik een leuk mailtje van Studenten Drukwerk of ik mijn eigen bierviltjes wilde personaliseren. Met het oog op ons nieuwe appartement leek het me wel erg leuk om persoonlijke bierviltjes te hebben voor in huis, leuk voor bij de house warming.

Je eigen bierviltjes maken is ontzettend makkelijk, je hoeft er niets voor te downloaden, alles kan via de website. Je kunt kiezen uit ronde of vierkante bierviltjes, daarnaast kun je ook meteen kiezen of je ze enkelzijdig of dubbelzijdig wilt laten bedrukken. Als je een keuze hebt gemaakt kun je beginnen met het eigen maken van de bierviltjes. Je kunt je eigen foto’s toevoegen, tekst, clipart of met thema’s werken. Vervolgens kun je daarin weer je eigen stijl helemaal uitwerken, door bijvoorbeeld het lettertype aan te passen, filters toe te voegen, foto’s doorschijnend maken & meer.

Je kunt je project opslaan en er een ander moment mee verder gaan of als je tevreden bent kun je je bestelling plaatsen. Je hebt je bestelling netjes verpakt binnen een paar dagen in huis.

Zelf heb ik gekozen voor dubbelzijdige ronde bierviltjes. Het was een hele klus om foto’s uit te zoeken, want ik vind er zoveel leuk. Daarnaast heb ik ook nog even getwijfeld of ik er quotes op zou zetten. Uiteindelijk ben ik toch voor 4 foto’s gegaan. Een van de katten, een van ons geregistreerd partnerschap en twee heerlijk zonnige foto’s die we maakten in Spanje.

Ik ben erg blij met de persoonlijke bierviltjes, ze liggen nu te pronken op de salontafel in ons nieuwe appartement.

Naast bierviltjes kun je bij Studenten Drukwerk nog veel meer doen. Zo kun je boeken laten drukken, je scriptie, schriften, T-shirts, posters, magazines, visitekaartjes, stickers, flyers en meer.

* Deze review/post is tot stand gekomen in samenwerking met een merk/bedrijf. Lees mijn disclaimer.

15 gedachten aan “Persoonlijke bierviltjes”

  1. Ja, die zijn inderdaad leuk. Had ze vorig jaar cadeau gedaan aan men ouders en schoonouders. Een paar foto’s van de kinderen erop en iedereen was tevreden 😉

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.