Pie­ce of Na­tu­re Bi­te & Smi­le – le­mon gin­ger snacks

Op zoek naar een 100% biologische snack op basis van groente en fruit? De Bite & Smile in de smaak lemon ginger is de perfect vullende en fris zoete snack voor thuis, op het werk of onderweg!

Bite & Smile lemon gingerIn de Jouwbox editie 2 zitten deze fris zoete snacks van Bite & Smile in de smaak citroen gember.

De snacks zijn hoog in vezels, zonder toegevoegde suiker, gluten- en lactosevrij. Zonder kunstmatige kleur- & geurstoffen of conserveringsmiddelen.

Bron afbeelding: www.pieceofnature.com

Ingrediënten: biologisch fruit 70% (biologische dadels 67%, biologisch citroensap 3%, biologisch appelsap), biologische pinda’s 10%, biologische amandelen 10%, biologische groenten 6,8% (biologische wortelkorrels 4,1%, biologisch wortelsap 2,2%, biologisch gembersap 0,5%), biologische koolzaadolie, natuurlijke aroma’s (gember, citroen), zout.

De snacks zitten per stuk verpakt zodat je ze makkelijk mee kunt nemen voor tussendoor. In totaal zitten er 10 snacks in een zak.

Ik moet eerlijk bekennen dat ik de snacks er in eerste instantie niet zo lekker uit vindt zien. Na een hap te hebben genomen neem ik mijn vooroordelen terug, het is inderdaad een fris zoete snack en je proeft de citroen er erg goed in terug. Ik moet wel even wennen aan de bite van deze snack. Ze zijn vrij zacht, maar wel lekkerder dan ik van tevoren dacht en ze eruit vond zien.

Naast deze variant zijn er nog twee smaken verkrijgbaar: strawberry caramel & matcha coconut.

Bron afbeelding: www.pieceofnature.nl

De Bite & Smile snacks zijn onder andere te koop bij de Albert Heijn en een zak kost €3,49.

* Deze review/post is tot stand gekomen in samenwerking met een merk/bedrijf. Lees mijn disclaimer.

4 gedachten over “Pie­ce of Na­tu­re Bi­te & Smi­le – le­mon gin­ger snacks”

  1. Ik vind ze er ook inderdaad niet gelijk heel smakelijk uit zien -het ziet er eigenlijk vrij pittig uit door die kleur-. De smaak lijkt me daar in tegen wel heel erg lekker. Als ik ze zie ga ik ze zeker proberen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *