Place the Moment


Iedereen heeft dat ene speciale moment dat je nooit meer wilt vergeten. Met Place the Moment kun je jouw moment vereeuwigen & een mooie plek in huis geven. Niet alleen leuk voor jezelf, maar ook erg tof om cadeau te doen!

Met Place the Moment maak je jouw eigen persoonlijke en unieke map poster van overal in de wereld! Hierop leg je jouw dierbaarste momenten vast op een prachtige poster. Denk bijvoorbeeld aan waar je elkaar voor het eerst hebt ontmoet, jullie eerste huisje samen, een huwelijksaanzoek, de bruiloft, geboorte van je kindje, etc.

De posters hebben een minimalistisch en Scandinavisch design met fijne details in hoge kwaliteit. Deze unieke designs kunnen gebruikt worden in elk interieur doordat je kunt kiezen uit verschillende stijlen. De posters worden overigens geleverd door heel Europa.

Daarnaast kun je ook een lijst toevoegen aan jouw gepersonaliseerde Place the Moment poster. De lijsten zijn verkrijgbaar in verschillende maten en materialen. Ga voor een traditionele lijst of kies een posterhanger voor een moderne touch.

Je kunt kiezen voor een poster van 50×70 cm of van 30×40 cm. Je kiest zelf welke kleur je poster heeft (keuze uit 5 kleuren) en je eigen marker (keuze uit 5, waaronder het hartje). Er is ruimte voor het beschrijven van jouw moment, een subline en een tagline.

place the moment

Zelf heb ik gekozen voor de plek waar Wessel & ik elkaar hebben leren kennen en tevens allebei ons hele leven gewoond hebben (tot we op onszelf gingen). Ik heb onze namen op de poster staan, samen met de datum waarop we verkering kregen en de nam van het dorp.

Van welk moment zou jij een Place the Moment van willen maken?

* Deze review/post is tot stand gekomen in samenwerking met een merk/bedrijf. Lees mijn disclaimer.

Eén gedachte over “Place the Moment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *