Producten van Newpharma


Wie denkt dat je bij de apotheek terecht kunt voor alleen medicijnen heeft het mis, want je vind er nog een heleboel andere fijne producten. Met name verzorgingsproducten speciaal voor de gevoelige huid, merken als Vichy, Eucerin, La Roche-Posay, L’Occitane, Bio-Oil, Weleda, Bioderma, Embryolisse, maar ook make-up speciaal voor de gevoelige huid. Vandaag review ik een aantal producten van merken die uit de apotheek komen.

Inhoud pakket

Op basis van mijn type huid kreeg ik een mooi pakket toegestuurd van NewPharma met daarin producten die bij mijn huidtype passen. Zelf heb ik een normale huid met vette t-zone en hier en daar wat onzuiverheden.

In de doos zat een zuiverende douchegel van Bodysol, deep cleansing purifying gel van Vichy, after sun cream voor het gezicht van Uriage, micellair water van Vichy, intense comfort milky cream van Galénic paris, soft body cream van Eucerin & een mini variant van de respectissime volume mascara van La Roche-Posay.

Ik moet zeggen dat ik niet alle merken ken, Vichy, Eucerin & La Roche-Posay zijn bekenden, maar de andere merken kende ik niet. Des te nieuwsgieriger ik was om ze uit te proberen.

Review producten

Bodysol

Tijdens een sneak preview voor mezelf in de doos, dacht ik in eerste instantie dat de tube van Bodysol een scrub was. Dit komt door de groene bolletjes die erin zitten. Na een wat langere studie bleek dat ik te maken had met een zuiverende detox douchegel met de frisse geur van groene thee. De groene bolletjes blijken vitamine E-bolletjes te zijn. Als je deze ‘kapot’ wrijft op je lichaam onder de douche voelt je huid super zacht aan. Ik vind het een fijne en verfrissende douchegel. De vitamine E-bolletjes vind ik erg leuk bedacht. De douchegel bevat echter wel SLS (Sodium Laureth Sulfate).

Vichy

De deep cleansing purifying gel van Vichy ruikt lekker fris en is een transparante gel. Na het gebruik van de gel voelt mijn huid schoon en glad aan. Op de tube staat voor dagelijks gebruik, zelf gebruik ik hem, in verband met uitdrogen van de huid, zo’n 3 keer per week. Na 2 weken gebruik merk ik dat mijn huid een stuk rustiger is dan voorheen. De gel is vrij van parabenen, maar bevat wel SLS.

Uriage

After sun van Uriage & ja die heb ik kunnen testen, want ik heb hem mooi meegenomen op mijn vakantie naar Spanje. De after sun is speciaal voor het gezicht en kalmeert, verfrist en maakt de huid zacht en soepel. Ook helpt het om je prachtige bruine tint langer vast te houden. We hebben heerlijk weer gehad in Spanje, elke keer rondom de 30 graden. ’s Avonds na het douchen smeerde ik er lekker op los en dat was ook wel nodig. De crème voelt fijn aan op de huid en ik had echt het idee dat het wat deed voor mijn huid.

Vichy

Vichy one step cleansing micellair solution voor de gevoelige huid en ogen. Het micellair water heeft een frisse geur en is zacht voor de huid. Ik heb wel eens dat sommige reinigingsproducten irriteren op het gezicht of bij de ogen. Daar heb ik met dit micellair water geen last van. Reinigt de huid goed, erg fijn in gebruik en vrij van parabenen.

Galénic

De intense comfort milky cream van Galénic, een voor mij nieuw merk. Ik vind de geur van de crème wennen en eigenlijk niet zo lekker ruiken. Ik vind het een beetje een ‘ouderwetse’ geur, ik weet niet goed hoe ik het anders omschrijven moet. De crème is speciaal voor de droge huid en bevat argan olie. De crème trekt goed in en voelt niet vet aan.

Eucerin

Eucerin soft body cream voor de gevoelige huid met dexpanthenol. Ik heb even wat research moeten doen, maar om een lang verhaal kort te maken; het heeft een huidherstellend effect. Ik gebruik de crème momenteel vooral voor mijn handen, want dankzij de kittens zitten deze continu onder de krassen.

La Roche-Posay

& last but not least.. De respectissime volume mascara van La Roche-Posay. Ik ben een groot fan van de producten van La Roche-Posay en ook deze mascara (full size) heb ik al eens een aantal keren in mijn stash gehad. Het is een erg fijne mascara die de wimpers goed separeert, ze voorziet van lengte & volume en is speciaal voor de gevoelige ogen. Mocht je dus nog op zoek zijn naar een fijne mascara dan zou ik deze zeker eens proberen.

Wat is jouw favoriete product/merk van de apotheek?

* Deze review/post bevat producten die door een merk/bedrijf zijn opgestuurd. Lees mijn disclaimer.

5 gedachten over “Producten van Newpharma”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *