Purpuz planner pink – limited edition

Purpuz planner pinkNaast de standaard grijze variant van de Purpuz planner, is er speciaal voor de dames (en iedereen die ervan houdt) een roze variant verkrijgbaar! De Purpuz planner is een agenda die je helpt bij het plannen van je doelen, je motiveert en laat reflecteren. Het is dé basis voor een gebalanceerd, gelukkig en succesvol leven.

Door mijn chronische ziekte: fibromyalgie is balans in mijn leven een erg belangrijk punt. Alleen hierom al is de Purpuz planner een fijne steun in de rug. Een controlfreak ben ik altijd al geweest, alles plannen, alles opschrijven en vooral; het moet niet te vol staan.

De bedenker van de Purpuz planner had een burn out. Dankzij het bedenken van de Purpuz planner en ermee te werken, vond hij zijn balans tussen werk en privé weer terug. Het is eigenlijk je eigen lifecoach in een tof roze jasje!

Purpuz

Acht tools

De Purpuz planner werkt aan de hand van acht tools om zo je doel(en) te bereiken. De eerste 4 tools helpen je om je dromen om te zetten in een planbaar doel. Daarnaast zijn er 2 tools die je helpen met het plannen en dan zijn er nog 2 tools die je laten reflecteren op de voortgang naar het behalen van je doel.

01. Purpuz map
Helpt je om je dromen te visualiseren.
02. Purpuz matrix
Helpt je om je dromen te ordenen.
03. Purpuz plan
Helpt je om je doelen op te delen in stappen.
04. Purpuz pad
Helpt je om je doelen te voorzien van tijd en volgorde.
05. Maandplanning
Geeft je structuur en overzicht.
06. Weekplanning
Geeft je jouw dagelijkse to-do’s.
07. Dagreflectie
Laat je stilstaan bij wat goed ging en waar je in kunt groeien.
08. Vragen aan jezelf
Laat je stilstaan bij afgelopen maand, het heden en de toekomst.

purpuz tools

& verder..

Alle stappen worden vervolgens nog duidelijk uitgelegd en achterin de planner vind je de werkbladen voor deze stappen terug. Inclusief extra creatieve ruimte om je hersenspinsels op te schrijven. Ook vind je er nog extra tips voor het plannen en werken met de Purpuz planner, 365 redenen voor feest en ruimte voor dingen die je energie geven en waar je blij van wordt.

purpuz quote

Helemaal achterin is ruimte voor afspraken in 2020, een jaaroverzicht van 2020, bucketlist en ruimte voor dingen die je energie kosten.

Elke week is voorzien van een inspirerende quote en her en der zitten prachtige foto’s van de natuur in de planner.

Purpuz planner

Wat vind ik ervan?

Ik ben ontzettend blij met de Purpuz planner, het lijkt me voor mij de ideale planner om mijn doelen te behalen en een betere balans in mijn levensstijl te creëren. De planner begint op maandag 17 december, vanaf dan ga ik hem ook meteen gebruiken! Na een tijd gebruiken wil ik jullie nog een update geven over hoe het plannen en het creëren van balans dan gaat met de Purpuz planner.

Er is gebruik gemaakt van 120 grams papier, waardoor je geen last hebt van doordrukken. Ook heeft de Purpuz planner een fijn formaat met lekker veel ruimte om te schrijven.

Als ik zelf nog aanpassingen zou mogen doen aan de Purpuz planner, zou ik achterin ruimte willen voor het noteren van contacten/adressen en een pagina voor je persoonlijke gegevens. Persoonlijk vind ik het touwtje om tussen de pagina’s te leggen een beetje afdoen aan de mooie vormgeving van de Purpuz planner.

De Purpuz planner pink limited edition (ook verkrijgbaar in het grijs) kost €39,97 en is onder andere te koop bij Bol.com.

Wat vindt jij van deze planner?

* Deze review/post is tot stand gekomen in samenwerking met een merk/bedrijf. Lees mijn disclaimer.

21 gedachten over “Purpuz planner pink – limited edition”

  1. Ik ben verschillende planners zo ver als het gaat aan het vergelijken en testen. IK gebruik nu de prntables van de purpuz planner om deze zo eens te proberen. Daarnaast nog wat prints vanuit de millypie, ook een van mijn keuzes.
    Ik ben er nog altijd niet uit welke het nu gaat worden.

  2. Ik ben verschillende planners zo ver als het gaat aan het vergelijken en testen. IK gebruik nu de prntables van de purpuz planner om deze zo eens te proberen. Daarnaast nog wat prints vanuit de millypie, ook een van mijn keuzes.
    Ik ben er nog altijd niet uit welke het nu gaat worden.

    1. Aan de ene kant inderdaad best prijzig voor een planner, maar er zit nog veel meer in. Het is een soort persoonlijke coach die je helpt je doelen te realiseren aan de hand van 8 tools. Er zitten ook werkbladen bij.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *