Rituals – L’Éclat & Fleurs de l’Himalaya eau de parfum

L'ÉclatL’Éclat & Fleurs de l’Himalaya eau de parfum van Rituals kreeg ik laatst in een doosje cadeau van mijn moeder en zusje. L’Éclat is een uniseks parfum en is zowel puur als in combinatie met een ander parfum te gebruiken, om zo een eigen en uitgesproken geur te creëren.

L’Éclat is het nieuwe uniseks parfum van de Rituals. Ik ontving de twee parfums in bovenstaand gouden doosje.

L’Éclat

L’Éclat bevat neroli en  mimosa. Neroli is een verkwikkende essentiële olie, gedistilleerd uit de aromatische bloemen van de bittersinaasappelboom. Dit geeft het parfum een frisse, verfijnde en zoete bloemengeur. Mimosa is, naast een cocktail, een bloem die zorgt voor een fleurige geur met poeder- en honingachtige noten.

De geur is zowel puur te gebruiken als in combinatie met andere parfums. Zo creëer je jouw eigen unieke geur. Zelf heb ik hem vooralsnog alleen puur gebruikt en niet gecombineerd met andere geuren.

In het begin moest ik heel erg wennen aan deze geur, hij is namelijk vrij sterk qua geur en persoonlijk ben ik meer van de subtiele en niet al te overheersende geuren. Het is een frisse geur die in combinatie met sandelhout toch een warme touch heeft.

Het is overigens niet mijn favoriet, want zelf vind ik het meer een geur voor mannen (ook al is het uniseks). Waarschijnlijk omdat hij toch net wat te warm/kruidig ruikt voor een vrouwen geur als je het mij vraagt. De geur blijft overigens wel goed en lang hangen op de huid.

Hij is verkrijgbaar in travel size (15 ml) voor €14,50 en in full size (50 ml) voor €42,50.

Fleurs de l’Himalaya

Fleurs de l’Himalaya heb ik alleen in tester formaat ontvangen, maar ik kan al verklappen dat ik deze geur wel in full size formaat zou willen hebben!

Deze parfum bevat wilde orchidee wat zorgt voor een bloemig, zoet en poederachtige geur. Tevens bevat het Himalayaanse pioenroos wat zorgt voor een frisse touch en doet denken aan de roos en lelietjes-van-dalen.

De geur van Fleurs de l’Himalaya vind ik dan wel weer echt een heerlijke geur! Wat een heerlijke bloemige en frisse geur is dit. Naderhand wordt de geur wat zoeter, maar hij blijft heerlijk om te ruiken!

Ook deze parfum blijf je lang en erg goed ruiken op de huid.

Fleurs de l’Himalaya is er in travel size (15 ml) voor €14,50 en in full size (60 ml) voor €42,50.

Wat is jouw favoriete parfum?

19 gedachten over “Rituals – L’Éclat & Fleurs de l’Himalaya eau de parfum”

  1. Normaliter ben ik niet zo’n fan van uniseks geuren, maar voor Rituals maak ik graag een uitzondering. Fijn dat ie lang blijft ruiken. De travel versie spreekt me dan wel aan.

  2. mijn favoriete geur is denk ik toch Poison van Dior. Of eigenlijk Posion Tendre,maar die hebbenze helaas uit de handel gehaald

  3. Als ik je een tip mag geven.

    Breng een klein beetje Sakura body lotion aan onder je fleurs de Himalaya parfum. Dan heb je er iets minder van nodig. En ruikt hij nog langer nog lekkerder. ?

    1. Uiteraard. Bedankt voor deze handige tip! Kun je dit bij elk parfum doen, een body lotion eronder zodat ‘ie langer blijft hangen? 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *