Rituals – The Ritual of Dao hand balm

ritual of DaoEen tijd geleden ontving ik bij mijn Rituals bestelling een hand wash en hand balm uit The Ritual of Dao cadeau. Nu het buiten weer kouder wordt ben ik weer enthousiast aan het smeren met body lotions en handcrèmes.

‘Dao is een eeuwenoude Chinese filosofie die zich richt op het bereiken van balans tussen Yin en Yang. Deze balans stelt je in staat om te ervaren dat alles in het leven goed is zoals het is. The Ritual of Dao collectie focust zich op Yin en helpt je om innerlijke rust te vinden in je drukke leven.’

Ritual of Dao hand balm

Deze hand balm is speciaal ontwikkeld om ruwe en droge handen te verzachten. Hij is verrijkt met kalmerende witte lotus en yi yi ren.

Witte Lotus

Lotusbloemen gedijen het best in kalm, troebel water en staan in het Verre Oosten symbool voor puurheid en spirituele groei. Omdat de blanke, geurige bloemen zich bij zonsopgang openen en zich bij zonsondergang weer sluiten, staan zij tevens symbool voor rust.

Yi Yi Ren

Yi Yi Ren (Sint-Jobstranen zaad) vindt haar oorsprong in China waar ze al eeuwenlang wordt gebruikt in de Chinese geneeskunde vanwege haar huidverzorgende en geneeskrachtige eigenschappen.

De volledige ingrediëntenlijst vind je hier.

Dao

De hand balm zit in een olijfgroene flacon met gouden dop en zwart pompje.

The Ritual of Dao hand balm heeft een heerlijke frisse subtiele en zachte geur. De heerlijke geur blijf je nog lang goed ruiken.

Je hebt maar een klein beetje van de hand balm nodig om je handen en nagelriemen mee in te smeren en te verzorgen. De hand balm smeert fijn uit en trekt goed in de huid. Er blijft ook geen vervelend vettig/plakkerig laagje achter op de huid.

Rituals

Voor een flacon van 175 ml betaal je €9,90.

Rituals hand balm

Wat is jouw favoriete Rituals geurlijn?

23 gedachten aan “Rituals – The Ritual of Dao hand balm”

  1. Heerlijk Rituals, daar maken ze me echt blij mee. Ik ben fan van de Buddha lijn, heerlijk vind ik die. The Ritual of Dao hand balm lijkt me ook heel fijn.

  2. Met stip de Ayurveda-lijn (die rode) waar ik ook de handcrème steeds van koop. Daarentegen gebruik / test ik nu de pink molecule handcrème van Zarkoperfume en die is mij toch heerlijk! Alleen wel een prijsverschilletje. Die is geloof ik 32,50. Toch wel wat anders dan onder een tientje. Van Rituals is er nu ook een nieuwe lijn waar een vriendinnetje van mij de bodycrème van heeft gekocht. Ik weet niet hoe die heet, maar het is iets met een reiger (afbeelding) op de pot.

  3. Ow, lekker! Volgens mij zat deze lijn vorig jaar in mijn kerstpakket.

    Een paar jaar geleden had ik een heerlijke suikerscrub van rituals. Ik weet niet meer welke geur dat was – hij is niet meer te krijgen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.