Rude Health Cornitas

rude health cornitas‘Cornita’ is een oude Mexicaanse uitdrukking voor een liefdesdriehoek van kikkererwten, linzen en maïs…niet echt, maar zou wel tof zijn. Dit verantwoorde tussendoortje van Rude Health zat in de Jouwbox editie 3 & vandaag vertel ik wat ik er van vond.

In de Jouwbox zat een zakje Cornitas 30 gram van Rude Health, in de smaak kikkererwten en linzen en kost €0,99.

– Gepoft, niet gefrituurd
– Kan sporen van soja & melk bevatten
– Glutenvrij

Ingrediënten: Maïs, Kikkererwten & Linzen (30%), Extra Vierge Olijfolie, Zeezout.

Hier vindt je meer over de voedingswaarden.

Nu kun je ‘chips’ eten zonder je schuldig te voelen naderhand! De cornitas zijn lekker knapperig en ergens vond ik ze qua smaak een klein beetje weg hebben van rijstwafels. Het is even wennen aan de smaak, maar ik vond ze erg lekker en zeker voor herhaling vatbaar!

De producten van Rude Health zijn ongeraffineerd; oftewel onbewerkt met allemaal troep wat helemaal niet nodig is.

De cornitas zijn er ook nog in de smaak black bean.

* Deze review/post is tot stand gekomen in samenwerking met een merk/bedrijf. Lees mijn disclaimer.

18 gedachten over “Rude Health Cornitas”

  1. nog nooit van gehoord, ze lijken me wel lekker, maar ook wel een beetje flauw van smaak..
    Nu eet ik zelden chips ( niet lekker genoeg om voor te zondigen ) dus een alternatief heb ik ook niet echt nodig

  2. nog nooit van gehoord, ze lijken me wel lekker, maar ook wel een beetje flauw van smaak..
    Nu eet ik zelden chips ( niet lekker genoeg om voor te zondigen ) dus een alternatief heb ik ook niet echt nodig

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *