Salt of the Earth pure balance spray – cedar & bergamot

Je hebt al eens eerder kunnen lezen over de deodorants van Salt of the Earth. Het zijn inmiddels een van mijn favoriete deodorants om te gebruiken en vertel jullie graag meer over de nieuwste variant: cedar & bergamot.

In het kort: Salt of the Earth biedt een 100% natuurlijk en effectief alternatief voor deodorant. Salt of the Earth deodorants zijn vrij van aluminium, parabenen, drijfgassen, triclosan en minerale oliën. Daarnaast zijn ze dierproefvrij en vegan.

De cedar & bergamot spray bevat naast aloë vera, 15 botanische extracten en essentiële oliën. Het bevat vier actieve natuurlijke ingrediënten: potassium alum (mineraalzout), baking soda, magnesium olie en triethyl citraat (gaat zweetgeur tegen).

De deodorant is naast de spray variant ook verkrijgbaar als roll-on variant. Mocht het idee van een roller onder je oksel je niet zo aan staan, dan kun je gewoon de spray variant pakken. ‘Vroeger’ gebruikte ik alleen maar spray deodorants, toen kreeg ik de kans om de Lady Speed stick te proberen en iets later de deodorants van Salt of the Earth. Sindsdien ben ik om en gebruik ik alleen nog maar roller deodorants of zo natuurlijk mogelijk.

De cedar & bergamot variant is een heerlijk frisse licht kruidige deodorant. Het is een fijne, maar niet te overheersende geur. De deodorant doet wat hij moet doen: mijn oksels droog en fris houden! Mijn oksels voelen ook zacht en goed verzorgd aan na het gebruik van de deodorant. Geen vervelende irritaties of gevoelige oksels meer voor mij.

Salt of the Earth

Salt of the Earth pure balance deodorant spray kost €8,49 (100 ml) en is onder andere te koop bij de Kruidvat.

Wat is jouw favoriete deodorant?

* Deze review/post is tot stand gekomen in samenwerking met een merk/bedrijf. Lees mijn disclaimer.

25 gedachten aan “Salt of the Earth pure balance spray – cedar & bergamot”

  1. het klinkt als een fijne deo. ik zelf zou hem alleen niet zo snel kopen. ik wijk liever nooit van mijn eigen producten af en om heb even te kopen om te proberen vind ik hem aan de dure kant

  2. Klinkt als een fijne deo al zou ik hem waarschijnlijk pas uitproberen als hij toevallig ergens in de aanbieding is. Ik vind hem nogal prijzig.

  3. Klinkt als een fijne deo al zou ik hem waarschijnlijk pas uitproberen als hij toevallig ergens in de aanbieding is. Ik vind hem nogal prijzig.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.