Seacret make-up remover wipes

Deze make-up remover doekjes zaten in de JouwBox kerst editie 2019. Ik heb al vaker producten van Seacret mogen proberen en daar ben ik ontzettend over te spreken. Vandaag vertel ik jullie graag meer over de make-up reinigingsdoekjes van Seacret.

De make-up remover doekjes van Seacret zitten in een zwarte verpakking met een grijze hersluitbare opening. In totaal zitten er 25 doekjes in.

De make-up remover doekjes bevatten een voedende mix van mineralen uit de Dode Zee en zijn geschikt voor alle huidtypen. De doekjes zijn verfrissend en bevatten een remover op oliebasis voor een effectieve reiniging.

De reinigingsdoekjes zijn vrij groot van formaat. Ik heb aan één reinigingsdoekje genoeg om mijn hele vol geplamuurde gezicht van make-up te ontdoen. Het haalt met gemak de make-up van mijn gezicht.

Het laat wel een vettig laagje achter op het gezicht, omdat de reinigingsdoekjes op oliebasis zijn.

Zelf gebruik ik dit soort doekjes niet als standaard reiniging, maar alleen als ik full face ga (foundation, concealer, contouring of schmink). Vervolgens was ik mijn gezicht met lauwwarm water en een milde foam reiniger en naderhand nog met micellair reinigingswater.

Persoonlijk vind ik de make-up reinigingsdoekjes vrij prijzig. Voor 25 doekjes van Seacret betaal je €25! Bij de DM scoor ik soortgelijke doekjes voor €0,95 die net zo goed hun werk doen (oké, wel zonder mineralen uit de Dode Zee) en daar zitten er net zoveel in.

Doordat ik dit soort doekjes maar af en toe gebruik vind ik die van Seacret te prijzig.

* Deze review/post is tot stand gekomen in samenwerking met een merk/bedrijf. Lees mijn disclaimer.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.