Shoplog CentrO Oberhausen

Vandaag deel ik met jullie de ‘schade’ na een dagje winkelen bij Zoo Zajac (een mega grote dierenwinkel) in Duisburg en winkelcentrum CentrO in Oberhausen, waar je makkelijk een dag kunt vertoeven. Ook deel ik nog wat spulletjes die ik bij de Kruidvat kocht.

Als eerste hebben we bijna 2 uur rondgelopen in Zoo Zajac (dierenwinkel), waar we voor de katjes dit eekhoorn speeltje meenamen.

En een baan waar een balletje doorheen gaat die helemaal uit te breiden is met vanalles van Cat it. €21,99

Daarnaast namen we er nog wat kattensnoepjes mee en een stok met veertjes.

Ik wilde graag een nieuw spiegeltje, deze vond ik bij de Kruidvat in het rosé goud met aan de ene kant een 7 x vergrotende spiegel. €7,99

Bij de Hunkemöller kocht ik nieuwe pantoffels met een strikje. €12,99

Bij de NYX winkel kocht ik 3 losse pans (refill) oogschaduw in de kleuren; fireball, glass slipper & addiction. €3,05 (hot singles) & €5,60 (prismatic).

Bij de Only scoorde ik een lichtroze broek voor €35,- (normaal €39,95 maar het was nu 2 voor €70,- dus vriendinnetje Cindy nam er ook een mee).

& toen zag ik deze jas hangen, laat ik nou net een nieuwe jas nodig hebben. Het was liefde op het eerste gezicht! €49,99

Bij de Pimkie was er sale, deze lichtroze jas viel mij meteen op. Het was de enige die er nog hing en ook nog eens mijn maat, lucky day! In plaats van €55,99 betaalde ik nog maar €27,99.

Uit de nieuwe limited edition van Essence nam ik de holographic loose powder mee – €3,59.

In CentrO zat een DM, jippie voor mij! Uiteindelijk nam ik er alleen de neusstrips mee, omdat we nog vrij recent bij de DM waren geweest – €1,75.

Toen ik ’s avonds thuis kwam lag dit leuke pakketje nog op mij te wachten, dus hier kunnen jullie binnenkort meer van verwachten.

Al met al vind ik de ‘schade’ zelf heel erg meevallen. Zijn er dingen waar jullie graag een review van willen zien? Laat het me weten in de reacties!

28 gedachten over “Shoplog CentrO Oberhausen”

  1. Jou katje heeft wel heel erg geluk 🙂 Je kan het precies ook niet laten om steeds maar veel te kopen. Wel leuk items hoor! vooral de zich roze jas vind ik heel erg mooi!!! xx

    1. De katten hier zijn er helemaal weg van en je kunt de baan helemaal uitbreiden met nog meer stukken baan of extra’s (zoals krabkarton, drinkfontein, massagemat, etc.).

  2. Onze kat wordt van de week 1 jaar en we hebben ook zo een rails gekocht met balletje, ben heel benieuwd. Wat een prachtige jas! Een hele mooie kleur!

  3. de schade valt inderdaad goed mee maar je hebt wel leuke items gekocht. Ik ben benieuwd wat jij van de Balea neusstrips vind. Heb ze ook liggen

  4. Wat een mega dierenzaak moet dat zijn als je daar zolang kan rondkijken! Zo een baan met balletje heb ik ook, vooral Marie vind hem geweldig! Nu speelt ze er minder mee, maar af en toe nog wel.
    Die jas en broek vind ik super mooi!

  5. Wat toevallig! Ik heb onlangs diezelfde roze broek en die grijze jas in een roze kleur gepast! Beiden waren niet 100% mijn ding, hoewel ik de broek nog steeds wil! XD

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *