Sieraden & accessoires trends najaar 2019

sieraden trendsSieraden & accessoires zijn onderwerpen die niet vaak voorbij komen op Jouvence, terwijl ik zelf altijd sieraden om heb. Een fijne accessoire kan je hele outfit een andere look geven! Benieuwd naar wat in is dit najaar op het gebied van sieraden & accessoires?

Dierenprint

De dierenprint is nog steeds ontzettend hot! Denk hierbij aan zebra-, tijger- of luipaardprint. Dit kun je onder andere combineren in je pumps, handtas of haarband. Ook nog steeds een go: verschillende dierenprints met elkaar combineren.

sieraden trends najaar 2019

Bedelarmbanden

Bedelarmbanden met vrolijke bedels en gekleurde kwastjes eraan voor bij je outfit. Ook leuk om meerdere bedelarmbanden te combineren met elkaar tot een ware armparty! Met bedelarmbanden kun je blijven combineren.

Parels

Ronde witte parels doen mij denken aan een chic feest in de jaren 50. Parels staan voor luxe en welvaart, daarnaast zijn ze sierlijk en zeer vrouwelijk. Je ziet parels veel terug in bruidskleding, maar dit najaar gaan we ze gewoon weer in het dagelijkse straatbeeld terug zien!

Levendige kleuren

Dit najaar gaan we ook veel kleur zien, denk hierbij aan natuurlijke kleuren als mosterdgeel, kakigroen, roestbruin, nudetinten, zwart en wit. Maak je rustige outfit helemaal af met een neongele clutch of roze pumps.

sieraden trends 2019

Goud

Goud is een warme kleur van zichzelf en perfect voor in het najaar. De kleur goud kun je terug laten komen in je armbanden, oorbellen/piercings, haar accessoires en kettingen. Op My Jewellery hebben ze een ruim aanbod in gouden sieraden.

Natuur- & edelstenen

Iets wat je momenteel ook heel veel terug ziet zijn natuur- & edelstenen. Niet alleen ter decoratie in je interieur, maar ook in sieraden, accessoires en fashion items. Sieraden met edelstenen zijn tijdloos, stijlvol en hebben ook nog eens een geneeskrachtige werking!

sieraden trends najaar

Initial sieraden

Sieraden met je eigen initialen, van je vriend of van je beste vriendin, het kan allemaal met deze sieraden trend! De initial sieraden zijn onmisbaar en prima te combineren met andere sieraden.

Ton sur ton

Say what? Ton sur ton is letterlijk ‘kleur op kleur’. Je maakt een outfit waar dezelfde kleurtonen in verwerkt zitten. Dit kun je ook helemaal terug laten komen in je sieraden en accessoires.

* Deze review/post is tot stand gekomen in samenwerking met een merk/bedrijf. Lees mijn disclaimer.

11 gedachten aan “Sieraden & accessoires trends najaar 2019”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.