Sleek Matte Me – Birthday suit

Sleek matte meDe Matte Me lip cream van Sleek heb je ongetwijfeld al een keer ergens voorbij zien komen. Ook ik ben enthousiast over deze lip cream in de kleur Birthday suit en laat er dan ook graag meer van zien!

De Matte Me ultra smooth matte lip cream in de kleur Birthday suit is een van de bestsellers van Sleek en ik snap wel waarom! Het is een prachtige nude/roze kleur die geschikt is voor elke gelegenheid en ik denk dat vrijwel iedereen deze kleur ook wel zal staan.

De matte lip cream komt in een doorzichtige huls met zwarte dop, handig, want zo kun je meteen zien met welke kleur je te maken hebt. De matte lip cream breng je aan met de bijgevoegde sponsapplicator.

Wat zegt Sleek

‘De Matte Me is een matte vloeibare lipstick die je in één vloeiende beweging aanbrengt op de lippen. Dankzij de perfecte dekking is een tweede laag aanbrengen overbodig. De lichte textuur van de Matte Me blijft de hele dag zitten zonder de lippen uit te drogen of af te geven.’

Als je de matte lip cream aanbrengt lijkt het eerst een glanzende lipgloss, het heeft even wat tijd nodig om goed op te drogen (ongeveer een minuut, niet te dik aanbrengen), maar droogt daarna prachtig matte op.

Sleek zegt dat een tweede laag aanbrengen overbodig is, persoonlijk vind ik het mooier om hem wel in twee lagen aan te brengen. Het gevoel op de lippen is even wennen, helemaal omdat ik vrijwel altijd lipstick of lipbalm draag, maar is niet vervelend en het droogt mijn lippen niet uit.

Als de matte lip cream eenmaal opgedroogd is, dan heb je er ook een lange tijd plezier van, want een hapje en een drankje overleeft ‘ie met gemak. Bij wat vettiger eten kruimelt er hier en daar een beetje kleur weg.

Ingrediënten: Dimethicone, Hydrogenated styrene Isoprene copolymer, Ceresin, Silica, BHT, Propylparen May Contain: TITANIUM DIOXIDE/CI77891 RED,IRON OXIDE/CI77491 YELLOW,IRON OXIDE/CI77492 D&C Orange NO.5CI45370:2 D&C Red NO.6CI15850:2

De matte lip cream van Sleek kost €7,49 (6 ml) en is er in 20 verschillende kleuren (waaronder ook met metallic finish!).

Wat is jouw favoriete kleur matte me lip cream?

13 gedachten aan “Sleek Matte Me – Birthday suit”

  1. ik ben gek op dit soort tinten! Hij staat je echt super mooi! Ik vind het alleen zo jammer dat het zo droog wordt vaak.. Ik ben meer van de vloeibare producten hihi

  2. Oehhh hij is echt heel roze! Ik heb dezelfde naam van een lipstick van Jeffree star; die is iets meer nude! Heel erg roze staat mij niet echt maar hij staat jou heel mooi zeg! <3 Fijne feestdagen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.