Sleek sunset palette

Met het sunset palette van Sleek krijg je meteen zin in de zomer. Wat een heerlijke heldere kleuren zitten erin! Ik heb het palette al een tijdje, maar had hem nog steeds niet gereviewd, daar moest verandering in komen.

Het palette zit in een kartonnen doosje, zoals alle i-Divine oogschaduw paletten van Sleek. Het palette zelf is van zwart kunststof. Aan de binnenkant van het deksel zit een full size spiegel en er zit een dubbelzijdige sponsapplicator bij. Dit maakt het palette ideaal om mee op reis te nemen, want je hebt vrijwel alles bij de hand.

Bij al mijn paletten van Sleek zit een folie met namen erop, behalve bij deze. Na even te hebben rond gezocht op Google, bleek dat het sunset palette bij de oudere paletten hoort en dus geen namen heeft. Maar.. Op de achterkant van het doosje worden wel een aantal oogschaduw namen genoemd, hoe zit dit dan?

Toen ging ik nog even verder Googlen en toen heb ik de namen alsnog kunnen vinden, yay! Dus waarschijnlijk als je het palette nu zou kopen, zitten de namen er denk ik wel bij.

Bovenste rij: nightfall, horizon, solstice, afterglow, sunrise & skyline.

Onderste rij: dusk, eve, dawn, golden hour, starry & serene.

Het palette bevat een aantal prachtig felle kleuren, allemaal shimmer op de zwarte oogschaduw na, dit is de enige matte tint in het palette. De onderste rij bevat veel roze tinten, wat het palette ook geschikt maakt voor dagelijks gebruik.

Bovenste rij: nightfall, horizon, solstice, afterglow, sunrise & skyline.

De zwarte matte tint, nightfall, valt een beetje tegen, de kleur is niet ontzettend goed gepigmenteerd. Van mij hadden ze deze ook mogen vervangen voor een donkerblauwe tint, matte bruine tint of een highlighter.

Horizon en solstice zijn mijn favorieten uit dit rijtje, beide prachtige en aparte kleuren. Afterglow knalt van het scherm, niet echt mijn kleur, maar van de pigmentatie valt niets te zeggen.

Onderste rij: dusk, eve, dawn, golden hour, starry & serene.

Wauw! Wat een prachtige kleuren bevat de onderste rij, hier gaat mijn beauty hartje sneller van kloppen. De pigmentatie is ontzettend goed en de kleuren zijn stuk voor stuk prachtig. Golden hour bevat een aparte glinstering, niet goed te zien op de foto, maar erg mooi!

De kleuren pakken goed op, zijn goed te blenden en hebben geen last van fall out.

Het sunset palette kost €10,49.

Wat is jouw favoriete oogschaduw palette van Sleek?

17 gedachten over “Sleek sunset palette”

    1. Met name de onderste rij is goed te doen voor een dagelijkse look, in de bovenste rij zitten inderdaad wat heftigere kleuren, maar leuk om je zo nu en dan mee uit te leven.

  1. Ik ben fan van Sleek palettes, ik heb er 2 en gebruik ze best vaak. De namen weet ik alleen even niet, iets met garden of eden heet er 1 volgens mij. Ik heb nog wel een aantal op mijn lijstje overigens. Deze zou ik er zo maar eens aan kunnen toevoegen. 😉

    1. Vind de pigmentatie echt top van Sleek! Oeh, Garden of Eden staat nog op mijn lijstje, samen met een hoop anderen, zoals A New Day, Au Natural, All Night Long, Enchanted Forest… xx

  2. Dit is inderdaad een lekker zomers palette, mooi! Ik ben alleen bang dat ik veel van deze kleurtjes niet vaak zou gebruiken omdat ik niet zo goed weet hoe ik de kleuren moet gebruiken.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *