Solligne wimperverf + win!

Onlangs mocht ik dit pakketje ontvangen van Solligne, het gaat om wenkbrauw- en wimperverf. Ik ging voor de kleur zwart om mijn wimpers te verven. Benieuwd wat ik er van vindt? Lees dan gauw even verder, en.. Je maakt zelf ook kans op een wimperverf setje van Solligne!

De wenkbrauw- en wimperverf komt in een compact doosje en is verkrijgbaar in 3 verschillende kleuren: black, brown-black en brown. Op de zijkant van het doosje staat een simpele stap-voor-stap uitleg met afbeeldingen, persoonlijk vind ik dit erg fijn, dit maakt het vaak toch net wat duidelijker.

Hierboven de inhoud van het doosje, je krijgt 10 wimperblaadjes, 2 wattenstaafjes, een mascara borsteltje, een flesje activator, een tube kleurgel, een beschermende créme en er zit een naaldje bij om de tube door te prikken. Een complete set in een compact doosje waar je meteen mee aan de slag kunt.

Het gebruik van de wenkbrauw- en wimperverf is erg makkelijk en snel. Zelf ging ik voor het verven van mijn wimpers in de kleur black.

Stap voor stap:
01. Je maakt eerst je ogen goed schoon en vetvrij. Breng de beschermende créme aan rondom je bovenste wimperrand.
02. Plaats het wimperblaadje onder je onderste wimpers en breng met het wattenstaafje de activator aan (flesje), laat dit 2 minuten inwerken.
03. Daarna breng je de kleurgel aan met het mascaraborsteltje op je wimpers, dit laat je 30 seconden intrekken.
04. Ten slotte haal je het overtollige weg met een wattenschijfje en je bent klaar.

 

Het mascara borsteltje maak je na gebruik schoon onder de warme kraan, het wattenstaafje en het wimperblaadje kunnen weg.

Wat vind ik ervan?
Het setje is inderdaad makkelijk en snel in gebruik, ik vind het fijn dat er een beschermende créme bij zit, maar doordat het in een zakje zit kun je er eigenlijk maar een keer gebruik van maken, terwijl er voldoende vloeistof en kleurgel is om de wenkbrauw- en wimperverf meerdere keren te gebruiken. Persoonlijk had ik de beschermende créme dus liever in een klein potje of tube gezien.

Het resultaat:

Voor het gebruik van de Solligne wimperverf.

Na het gebruik van de Solligne wimperverf. Het is misschien wat lastig te zien, ik kreeg het ook vrij moeilijk op de camera vastgelegd helaas. Mijn wimpers zijn wat donkerder van kleur, waardoor ze meer opvallen dan normaal wanneer ik geen mascara op heb. In een paar minuten heb je een natural mascara look voor een aantal weken, aldus Solligne. Ik denk dat als je voor optimaal resultaat gaat, dat je het ongeveer om de 1,5 a 2 weken opnieuw moet doen, maar dat is op zich niet zo erg, want het is in een paar minuten gedaan.

Ik mag een setje Solligne wenkbrauw- & wimperverf weggeven in een kleur naar keuze! Wat moet je doen? Hieronder even laten weten dat je mee doet, een geldig e-mail adres achterlaten, Solligne volgen via Facebook en via Instagram. Meedoen kan t/m vrijdag 14 juli 2017 20:00 uur.

* Deze review/post bevat producten die door een merk/bedrijf zijn opgestuurd. Lees mijn disclaimer.

4 gedachten aan “Solligne wimperverf + win!”

  1. Lijkt me een mooi pakketje! Ik ben wel benieuwd naar wimperverf, nog nooit gebruikt maar wat donkerdere wimpers lijkt me wel wat. Ik doe dus graag mee!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.