Spa Secrets: Traditions of Japan – Bamboo & blue lotus shower foam

Spa Secrets is de nieuwe luxe verwenlijn van de Kruidvat. De producten liggen al weer even in de schappen, maar ik had er nog niets van geprobeerd. Onlangs was ik bij de Kruidvat en werd ik toch nieuwsgierig, ik nam een shower foam mee uit de geurlijn Traditions of Japan.

De Spa Secrets bestaat uit 4 verschillende geurlijnen; Magic of Brazil (roze), Treasures of Morocco (oranje), Miracles of Bali (geel) & Traditions of Japan (groen).

Spa Secrets laat je kennismaken met eeuwenoude wereldse wellness rituelen, authentieke badrituelen van over de hele wereld.

De flacon is simpel en basic, de nodige informatie staat erop, de flacon zelf is groen met een zwarte dop.

De geur van Traditions of Japan is een frisse geur, ik kan hem niet zo goed omschrijven, maar ik vind hem wel lekker ruiken. Na het douchen is de geur nog licht subtiel aanwezig, het blijft echter niet zolang hangen als de douche foams van Kneipp of Rituals.

Traditions of Japan is geïnspireerd op een aloud badritueel dat de ziel reinigt. Het bevat verschillende verzachtende en herstellende ingrediënten voor het lichaam. Een reinigend en verzorgend ritueel.

Het Japanse ‘The Yu’ bad is een traditioneel ritueel om de ziel te zuiveren met vele verzachtende en ontspannende eigenschappen voor het lichaam. Speciaal voor de zintuigen worden er essentiële oliën en bloemblaadjes aan het badwater toegevoegd.

De hoofdingrediënten zijn: lotusbloem en bamboe.

De Traditions of Japan shower foam kost €2,00, hier vind je meer over de verschillende geurlijnen en producten van Spa Secrets.

Leuke bijkomstigheid: de geur is zowel geschikt voor vrouwen als voor mannen!

Ben jij bekend met de Spa Secrets lijn van de Kruidvat?

12 gedachten aan “Spa Secrets: Traditions of Japan – Bamboo & blue lotus shower foam”

  1. Voor die prijs zeker leuk om eens te proberen. Op het moment heb ik nog voor 10 jaar douchegels denk ik, maar toch kan ik het niet laten er af en toe weer eentje mee te nemen. Deze ziet er in ieder geval erg aantrekkelijk uit qua look!

  2. Deze heb ik ook! Vind de geur best lekker, maar wel wat fris en dat is iets waar ik zin in moet hebben. Snap zeker dat je deze ook voor mannen zou kunnen gebruiken.

  3. Leuk om hierover te lezen! Ik stond laatst al met een product van dit merk in m'n hand bij het Kruidvat, en toen heb ik 'm niet meegenomen.. Deze klinkt echter wel heel erg goed! Ik ga toch nog eens een kijke nemen 🙂
    Liefs, Florentine

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.