The Ritual of Sakura – 24h anti-perspirant stick

sakura silk stickToen ik onlangs een bestelling plaatste bij de Rituals, kwam ik deze anti-perspirant stick tegen uit mijn favoriete Rituals geurlijn. Een beetje stomverbaasd, want ik wist niet eens dat er een deodorant stick van bestond. Inmiddels heb ik de stick al een paar weken in gebruik en vertel jullie er graag meer over.

Voor degenen die The Ritual of Sakura van de Rituals niet kennen; de collectie is gemaakt met de zoete aroma van kersenbloesem en met de verzorgende eigenschappen van rijstmelk.

Rijstmelk maakt de huid zacht, soepel en zorgt voor een gezonde gloed.

De kersenbloesem – Sakura (Japanse kers), staat in Japan symbool voor de wedergeboorte/een nieuw begin van de natuur. Daarnaast zorgt het voor een heerlijke, licht zoete geur.

De stick is lekker compact, maar zwaarder dan de meeste sticks die ik gewend ben. De stick bevat 75 ml product, hier kun je dus wel even mee vooruit. Daarnaast is de anti-perspirant stick erg zuinig in gebruik, even heen en weer onder je oksels is voldoende voor de hele dag een frisse geur en droge oksels.

Heerlijk dat de geur van The Ritual of Sakura er ook is voor onder je oksels! De stick is fijn in gebruik, laat een frisse geur achter en zorgt voor een zacht & verzorgd gevoel onder mijn oksels. Anti-perspirant veroozaakt witte strepen in je kleding, dus vooral met zwarte en donkere kleding is het aan te raden om eerst je kleding aan te trekken voordat je de deodorant aanbrengt onder je oksels.

Ik schreef al eens over het verschil tussen anti-transpirant en anti-perspirant deodorant.

the ritual of sakura

Ingrediënten

Ingrediënten: Aluminium Zirconium Tetrachlorohydrex GLY, C12-15 Alkyl Benzoate, Undecane, Stearyl Alcohol, Cetyl Palmitate, Tridecane, Hydrogenated Castor Oil, Talc, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Allantoin, Prunus Avium (Sweet Cherry) Flower Extract, Oryza Sativa (rice) Extract, Tocopherol, Isopropyl Myristate, Parfum/Fragrance, Benzyl Salicylate, Cinnamyl Alcohol, Citral, Citronellol, Coumarin, Geraniol, Hexyl Cinnamal, Isoeugenol, Linalool, Butylphenyl Methylpropional, Alpha-Isomethyl Ionone, Limonene.

The Ritual of Sakura 24h anti-perspirant stick is te koop bij de Rituals en kost €10,50.

Wat voor deodorant gebruik jij?

18 gedachten aan “The Ritual of Sakura – 24h anti-perspirant stick”

  1. Het maakt mij echt uit welke deo ik gebruik! Dat er een deo is van Rituals wist ik niet. Ik gebruik altijd deo van Nivea, werkt bij mij prima itt andere merken.

  2. Meestal gebruik ik iets van Dove of Sanex, maar ik wil zeker even kijken voor deze want Rituals vind ik altijd erg fijn, maar wist niet dat er ook een deo van is.

  3. Eigenlijk de meest eenvoudige van Dove (een roll-on). Hij haalt het ook bij mijn hot yoga-lessen (van 40 graden). Natuurlijk douche ik ervoor en erna, maar toch. Ik probeerde onlangs de sensitive versie van een nieuwe deo-milk van Nivea (die heerlijk is overigens!) maar uiteindelijk kon ik mijzelf na het flinke transpireren wel ruiken. Dus tijdens de lessen blijft het bij Dove. ‘Gewoon’ gebruik ik ook Nivea (spray trouwens).

    1. Ik snap waarom je dat vindt 😉 Gelukkig hoef ik mijn deo stick niet te delen en gebruik ik hem altijd na een douchebeurt, nooit onder vieze oksels. Deze deo stick van Rituals heeft eigenlijk ook helemaal geen touch-up nodig tussendoor.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.