The Wet Brush

‘Iedereen wel bekend: een bos vol klitten waar geen borstel of kam tegen op kan. Of fijn en kwetsbaar haar wat al genoeg te verduren heeft. Het team van The Wet Brush hoorde deze schreeuwen om hulp en ontwikkelde een  collectie unieke en professionele haarborstels. De haarborstels van The Wet Brush lijken op een gewone borstel, maar zijn duidelijk zoveel meer! Niet geheel onbelangrijk: de borstels komen in meerdere hebberig makende printjes en kleuren.’

Ik weet nog goed dat ik een ontzettende hekel had aan het borstelen van mijn haren ‘vroeger’, helemaal na het douchen als ze nat waren. Er was niet door die klitten heen te komen, verschrikkelijk vond ik het, meestal stonden de tranen me in de ogen.

Door de jaren heen is er eigenlijk niet veel veranderd aan al die klitten, behalve dat ik er nu zelf doorheen mag met de borstel in plaats van mijn moeder. Erg benieuwd was ik dan ook naar de Wet Brush.

Ze zijn er in verschillende varianten, zelf heb ik er een uit de watercolor lijn in de kleur purple.

De Wet Brush zorgt ervoor dat je met minimale inspanning door je haren, knopen en klitten heen glijdt. Zonder je haren te breken of beschadigen. Daarnaast voorkomt het haaruitval en stimuleert het de doorbloeding van de hoofdhuid. Dankzij de Intelliflex borstelharen en de polymeer Soft Tips aan de uiteinden.

De Wet Brush is geschikt voor alle haartypen (dik, krullend, stijl). Kan zowel op nat als op droog haar gebruikt worden en is zelfs te gebruiken voor haarextensions, pruiken en kroeshaar.

Gebruik de Wet Brush niet in combinatie met een föhn, de warmte van de föhn kan de Intelliflex borstelharen beschadigen.

Wat vind ik ervan?

Genoeg info over de borstel, hoe brengt hij het er vanaf in de praktijk? Voorheen liet ik na het douchen mijn haren eerst helemaal opdrogen voordat er een borstel aan te pas kwam. Nu heb ik het voor de test met de Wet Brush meteen na het douchen op nat haar geprobeerd. Ik kom echt makkelijk door mijn haren heen. De borstel ligt fijn in de hand en lijkt weinig moeite te hebben met mijn onhandelbare klitten.

Op droog haar glijdt hij soepel door mijn haren en de nodige klitten/knopen heen. Na het borstelen met de Wet Brush voelt mijn haar een stuk zachter en gladder aan. Ik weet niet precies wat het geheim is van deze borstel, ik denk dat het hem zit in de Intelliflex borstelharen, maar ik ben er in ieder geval heel erg blij mee & mijn haren en hoofdhuid ook!

Verschillende varianten

Hierboven een greep uit de varianten die ze aanbieden, elke variant is in diverse kleuren/patronen te verkrijgen.

Flex dry: Limited edition model met een uniek, flexibel design en een open borstelkop. Wat het droog föhnen van het haar nog makkelijker maakt, een ultralicht en hittebestendig model. – €14,95
Originals Lil’ Detangler: de kleine variant van het originele model, ideaal voor kinderen en makkelijk mee te nemen – €9,95
Originals Pro Detangler: het originele model – €14,95
Water Color: Limited Edition variant van het originele model met een waterverfprint – €14,95

The Wet Brush is onder andere verkrijgbaar bij de Douglas en de beter gesorteerde drogisterijen.

‘Buy Professional… Be Professional’

* Deze review/post bevat producten die door een merk/bedrijf zijn opgestuurd. Lees mijn disclaimer.

5 gedachten aan “The Wet Brush”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *