Theater Thuis Kerstbox + kortingscode!

Geniet thuis van heerlijke hapjes, drankjes en online kerstvoorstellingen met de Theater Thuis Kerstbox! Het Wilminktheater & Muziekcentrum Enschede brengen deze kerstvakantie het theater bij jou thuis in de woonkamer.

kerstbox

Twijfel je nog wat je dit jaar met kerst moet doen? Bestel dan nu nog jouw Theater Thuis Kerstbox en haal het theater in huis. Geniet thuis van de mooiste kerstvoorstellingen, zoals The Christmas Night 2019, Santa’s Revuew, Scrooge, Kerst komt altijd concert & nog veel meer! Je kijkt de voorstellingen on demand: dus wanneer het jou het beste uitkomt.

Met het kopen van de box heb je niet alleen een gezellige avond met lekkere hapjes, maar steun je ook de huisartiesten van het Wilminktheater & Muziekcentrum Enschede doe momenteel nauwelijks werk hebben door covid 19.

De kerstbox zit vol met heerlijke producten waar je wel een paar avonden mee vooruit kunt. Daarnaast zit er ook kerstversiering in de box, twee bekers voor warme chocolademelk, kerstmutsen & andere toffe items.

De volledige unboxing van deze box vind je op mijn Instagram onder de highlight kerst thuisbox.

De box is gebaseerd op twee personen en zit echt bomvol! Het is niet alleen allemaal erg lekker, het ruikt ook heerlijk. Zo kwamen de katten ook even een kijkje nemen.

Ik heb speciaal voor jullie een kortingscode, want deze heerlijke box wil je echt niet missen! Met de code JOUVENCE10 krijg je €10 korting op jouw box. Liever alleen genieten van de online voorstellingen? Gebruik daarvoor de code JOUVENCE5 voor €5 korting op de online kerstvoorstellingen.

Edit: De boxen zijn ontzettend hard gegaan & helaas uitverkocht, maar je kunt gelukkig nog wel genieten van de online voorstellingen! Gebruik de code JOUVENCE5 voor €5 korting.

Wat vind jij van deze kerstbox & de online kerstvoorstellingen?

* Deze review/post is tot stand gekomen in samenwerking met een merk/bedrijf. Lees mijn disclaimer.

9 gedachten aan “Theater Thuis Kerstbox + kortingscode!”

  1. ik vind het een goed idee om de artiesten te steunen, dat kunnen ze best gebruiken. De films zijn ook fijn en lekkere dingen..ach die zoek ik eigenlijk liever zelf uit…maar voor het goede doel zou ik me wel schikken

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.