Unboxing Monsterdoos 10e editie!

MonsterdoosVindt je het leuk om nieuwe producten te proberen? Dan is de Monsterdoos misschien wel wat voor jou! En het is feest bij Monsterdoos, want dit is de 10e editie! Waardoor het extra veel leuke en nieuwe producten bevat ter waarde van €50,-.

De Monsterdoos is een doos vol met producten om uit te proberen. Voor de Monsterdoos betaal je €12,95 (inclusief verzendkosten) en hij heeft een waarde van ruim €50,- aan producten. Zelf vind ik dit echt een superdeal, want voor €12,95 krijg je een doos vol producten met een waarde van ruim €50,-!

Bij veel van dit soort dozen zit je meteen vast aan een abonnement, bij de Monsterdoos niet! De bestelling die je doet is eenmalig en je zit daarna nergens aan vast.

Maak een foto van jouw boodschappenfeest of van de door jou ingekleurde kleurplaat die erbij zit, deel deze op Facebook met #monsterdoos en maak kans op een gratis Monsterdoos!

Daarnaast ontvang je bij je bevestigingsmail een unieke referentiecode die je kunt delen met je familie en vrienden. Als zij een Monsterdoos bestellen moeten ze deze code invoeren, als er 5 of meer mensen dit doen krijg je een Monsterdoos t-shirt, een gratis Monsterdoos of een Monsterdoos Bio (dit verschilt per editie).

Inhoud Monsterdoos 10e editie

Ik heb van tevoren expres niet gekeken wat erin zat, zodat het een grote verrassing zou zijn wat erin zou zitten. En ik ben ontzettend blij verrast, want er zitten geweldige producten in! Zelf lust ik ontzettend veel, dus in principe is alles in de Monsterdoos bruikbaar.

Wat zit erin + prijs:

– Tijdschrift Lekker gezond €4,95
– Tijdschrift Panna! special €4,99
– Tijdschrift Tina €3,25
– Sunbreaks wavy grains sweet chili flavour €1,25
– Conimex kroepoek jakarta €1,15
– Wilhelmina pepermunt 4 rollen €1,09
– Dr. Fris mints €3,49 (duopack)
– Mentos Say hello lemonade limited edition €1,69 (5 rollen)
– Tuc bakefulls sweet chili €1,29
– Bifi snack pack €1,97
– McVitie’s digestive thins melk chocolade cappucino €1,79
– Koetjesreep €0,99
– Doritos mild salsa saus €1,76
– Go Tan simply go! noodle saus sweet & sour €1,99
– Zonnatura groentespread linzen, paprika, balsamico €2,49
– Maille dijonmosterd met honing €2,09
– Lassie half volkoren toverrijst builtjes €1,69
– Roka gouda cheese sticks €2,19
– Princes tonijnmoot in zonnebloemolie €2,09
– Euroma Hollandse groentekruiden €2,69
– Santa Maria kip marinade €1,45
– Loctite kintsuglue flexibele kneedlijm €6,79
– TePe easypick xs/s €6,09 (36 stuks)
– Dream coconut original + calcium €2,19
– Dream rice cuisine €1,29

In totaal kom ik hiermee uit op een waarde van €63,99! Daar moet ik dan wel bij vermelden dat ik niet de prijs voor 1 potje Dr. Fris mints kon vinden alleen van de duopack, geen losse rol van de Mentos Say hello lemonade alleen de voordeelverpakking met 5 rollen en van de TePe easypick kon ik alleen die van 36 stuks vinden en niet van 12 stuks. Gemiddeld moet er ongeveer €4,12 vanaf, dan kom je uit op een bedrag van €59,87. Goede deal voor €12,95!

Ik ben aangenaam verrast door de inhoud van de Monsterdoos, voor mij zijn het allemaal ‘nieuwe’ dingen om te proberen. Het enige wat wij niet lusten is mosterd, maar daar ga ik mijn moeder blij mee maken. Ook de Tina en de Panna! special gaan naar iemand anders.

Zelf ben ik het meest benieuwd naar de Conimex jakarta kroepoek, Go Tan noodle saus sweet & sour, Zonnatura groentespread linzen paprika balsamico, Lassie half volkoren toverrijst builtjes, Euroma Hollandse groentekruiden, Santa Maria kip marinade, Dream coconut original en de Dream rice cuisine.

Zelf vind ik de Monsterdoos ook ontzettend leuk en geschikt om cadeau te doen met de feestdagen!

Wat vind jij van de Monsterdoos?

* Deze review/post is tot stand gekomen in samenwerking met een merk/bedrijf. Lees mijn disclaimer.

21 gedachten over “Unboxing Monsterdoos 10e editie!”

  1. Mooie inhoud voor zo’n prijs. Toch zal ik zelf niet zo snel zo’n doos aanschaffen. De helft zou je anders ook niet gekocht hebben en dan is €50 ineens wel veel geld.

    1. Ik lust vrij veel, dus het enige wat wij niet gingen gebruiken uit deze doos was de mosterd, de rest ga ik allemaal proberen/lust ik wel. Voor de Monsterdoos betaal je €12,95 inclusief verzendkosten, je bent dus hooguit €12,95 ‘kwijt’!

  2. Mooie inhoud voor zo’n prijs. Toch zal ik zelf niet zo snel zo’n doos aanschaffen. De helft zou je anders ook niet gekocht hebben en dan is €50 ineens wel veel geld.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *