Unboxing Monsterdoos lente editie 2020

Monsterdoos inhoudDe nieuwe Monsterdoos lente editie 2020 is verkrijgbaar. Houd jij wel van een verrassing? Dan is de Monsterdoos wat voor jou! Het bevat een groot aantal ‘nieuwe’ wisselende producten die je voor een leuke prijs kunt uitproberen.

De Monsterdoos is een doos vol met producten om uit te proberen. Voor de doos betaal je €12,95 (inclusief verzendkosten). Zelf vind ik dit echt een superdeal, want voor €12,95 krijg je een doos vol producten.

Bij veel van dit soort dozen zit je meteen vast aan een abonnement, hierbij niet! De bestelling die je doet is eenmalig en je zit daarna nergens aan vast. Ook erg leuk om cadeau te doen.

Daarnaast ontvang je bij je bevestigingsmail een unieke referentiecode die je kunt delen met je familie en vrienden. Als zij een doos bestellen moeten ze deze code invoeren, als er 5 of meer mensen dit doen krijg je een Monsterdoos t-shirt of een gratis Monsterdoos (Bio) – (dit verschilt per editie).

Inhoud Monsterdoos lente editie 2020

Wat vind ik ervan?

Ik ben erg enthousiast over de inhoud van deze editie van de Monsterdoos! Er zitten geen hele rare dingen in die ik niet lust en het is een leuke & goedkope manier om nieuwe producten uit te proberen. De tonijnmoot is inmiddels al verandert in een tonijnsalade.

Ook heb ik voorlopig weer nieuw leesvoer: fluitend door het leven – gezondNU. Een boek voor het creëren van meer zelf inzicht, aan de hand van uitleg en handige opdrachten die erin verwerkt zitten.

Wat vind jij van de inhoud?

* Deze review/post is tot stand gekomen in samenwerking met een merk/bedrijf. Lees mijn disclaimer.

9 gedachten aan “Unboxing Monsterdoos lente editie 2020”

  1. als er geen abonnementen inzitten, dan vind ik dat echt een geweldige aanbeveling, want dat vind ik toch zo’n afknapper…

    1. Ik vind dit echt wel een uitvinding hoor! Soms kunnen er echt pareltjes tussen zitten, kan ik me zo voorstellen. Of dingen die later hot zijn! Leuke blog!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.