Unicorns Heart highlighter

De Unicorns Heart highlighter van I Heart Makeup is al een tijdje verkrijgbaar, maar ik had hem nog steeds onaangeraakt in mijn make-up kast liggen. Tijd om daar verandering in te brengen!

‘A rainbow highlighter mady by unicorns’ aldus I Heart Makeup. Het doosje is in de vorm van een hartje met daarop holografische letters en de afbeelding van een eenhoorn.

De highlighter bevat 10 gram, dat is behoorlijk wat en je kunt er dus wel even mee doen.

De regenboog highlighter heeft vooral een erg hoog hebben-gehalte.

Hierboven de kleuren uit de Unicorn Hearts regenboog highlighter elke kleur apart geswatched.

Wanneer je alle kleuren met elkaar mengt, krijg je een zilvere highlighter met een koele ondertoon. De highlighter is goed gepigmenteerd, dus oppassen wanneer je deze aanbrengt op je gezicht, goed je kwast aftikken en heel lichtjes met de kwast over de highlighter heen gaan.

De highlighter op mijn gezicht.

Ik vind het een mooie highlighter met koele ondertoon, hij is goed gepigmenteerd en is een plaatje voor het oog. Zelf ben ik meer van de highlighters met warme ondertoon, desondanks ben ik blij met deze regenboog highlighter.

De highlighter kost €5,99 en is onder andere te koop bij de Kruidvat.

14 gedachten aan “Unicorns Heart highlighter”

  1. Ik vind de kleuren loszvan elkaar niet zo, maar vind hem verassend mooi op je gezicht. Ik ben zelf meer van de warmere kleuren.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *