Uniek cadeau geven

cadeauWil je wel eens een keer een ander cadeau geven dan het eeuwige geurpakket voor Vaderdag, een bos bloemen of een doos chocola met een kaart erbij voor een verjaardag? Ik zelf wel, maar het bedenken van een origineel en uniek cadeau wat niet afgezaagd is vind ik vaak erg lastig. Ik ben hierin vast niet de enige die dat lastig vindt..

Zelf vind ik het altijd erg leuk om iets te krijgen waarbij iemand erg creatief bezig is geweest. Of echt moeite heeft gedaan om iets origineels te bedenken en af te wijken van het ‘standaard cadeau’. Persoonlijk vind ik het krijgen van geld (om zelf ergens voor te sparen) of cadeaubonnen geen straf, maar een uniek/origineel cadeau is ook erg verrassend!

Op PrachtigKado.nl kun je terecht voor allerlei unieke, originele en gepersonaliseerde cadeaus. Denk bijvoorbeeld aan een mok met foto of een badjas met je eigen naam erop.

Hoe leuk is het om een uniek en gepersonaliseerd presentje te krijgen? Het is nog leuker om zo’n gepersonaliseerd cadeau aan iemand te kunnen geven. Laat bijvoorbeeld een mok bedrukken voor je vader voor Vaderdag met daarop de leukste of gekste foto van jullie samen! Om het af te maken zou je er zelf een tof verwen pakketje van kunnen maken. Doe er zijn favoriete koffie bij en een pak van zijn lievelingskoekjes. Je hebt dan een uniek/origineel cadeau, zonder dat je er veel meer moeite voor hebt hoeven doen dan zo’n afgezaagd standaard pakket.

Binnenkort je moeder, tante of vriendin jarig en zijn het ontzettende theeleuten? Dan is een theedoos bedrukken een super leuk idee. Laat hierop jullie mooiste foto zetten. Leuk om de theedoos ook al te vullen met allerlei verschillende thee smaken. Als rasechte theeleut ben ik zelf altijd dol op nieuwe thee smaken proberen en ontdekken. Je kunt er eventueel nog 2 thee mokken, theeschoteltjes en wat lekkere koekjes bij doen om het helemaal af te maken.

Wat vind jij van deze cadeau ideeën?

* Deze review/post is tot stand gekomen in samenwerking met een merk/bedrijf. Lees mijn disclaimer.

25 gedachten aan “Uniek cadeau geven”

  1. Wat een super leuk idee. Als je aan mokken cadeau geven denkt, denk je al snel aan een kant-en-klare mok bij de Blokker, etc. Op deze manier kan je hem personaliseren. Ik ga hem onthouden.

  2. Wat een leuke ideeën zeg. Ik zag laatst ook ergens dat je je naam kan laten drukken in een highlighter. Die doe ik binnenkort mijn vriendin cadeau.

  3. Het is zeker leuker om iets persoonlijks te geven in plaats van een afgezaagde bon! Ik hou deze site in gedachten voor als ik straks weer op pad moet voor cadeautjes!

  4. heel leuk. Ik hou wel van persoonlijke cadeaus. Misschien niet speciaal gemaakt maar wel to the point; mijn dochter die sinds dit jaar op kamers zit, gaf mij voor moederdag een mok met ‘Home is where my mom is’ Daar was ik ook heel erg blij mee 🙂

  5. Vet leuk! Heb dit al vaker voorbij zien komen en ik ga dit bij de eerst volgende verjaardag (of vaderdag) echt doen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.