Vaderdag cadeau tip!

Het is weer bijna zover: Vaderdag! Een origineel cadeau verzinnen voor Vaderdag blijft toch wel een dingetje. Om nou elk jaar met een geurpakket aan te komen zetten vind ik ook zo afgezaagd. Gelukkig schiet Hemd Voor Hem te hulp!

Voor wie het niet kent: Hemd Voor Hem is een webshop met strijkvrije (!!) overhemden en accessoires voor de man. Ofwel the place to be voor Vaderdag.

Hemd Voor Hem heeft ontzettend veel keus in trendy overhemden, ondergoed, sokken, shirts, stropdassen, vrijetijdskleding, accessoires, parfum, cadeausets en cadeaubonnen. Kortom: genoeg keuze om je vader mee te verrassen en te verwennen!

Hier kozen we voor een stijlvol lichtblauw overhemd van Calvin Klein met lange mouwen met een subtiel design in de boord langs de knooplijst. Het overhemd is gemaakt van 100% katoen en is strijkvrij (yes, want ik heb een broertje dood aan strijken).

Wat doe jij cadeau voor Vaderdag?

* Deze review/post is tot stand gekomen in samenwerking met een merk/bedrijf. Lees mijn disclaimer.

17 gedachten aan “Vaderdag cadeau tip!”

  1. Wij doen al sinds de lagere school niet meer aan Moederdag of Vaderdag, mijn ouders hebben daar niks mee. Natuurlijk geef ik ze af en toe iets leuks casuïstiek cadeau maar niet specifiek op deze dagen.

  2. Strijkvrij is echt enorm fijn! Ik zal het adres onthouden voor mijn zoon. Mijn ex-man geef ik niks haha maar die krijgt wel leuke knutsels en tekeningen van de kids.

  3. Mooi overhemd. Mijn man heeft er al een stuk of 130 (echt waar) dus hier worden er niet veel meer bijgekocht. Eerlijk zeggen, wij komen allebei uit de modewereld en hebben ook nog onze contacten daar. Het kan zomaar eens gebeuren dat hij dan ineens thuiskomt met een stuk of 6 nieuwe overhemden (waar eigenlijk helemaal geen plek voor is). Net weer een andere tint blauw of dunner streepje dan wat hij heeft. Ach ja, wij hebben zo onze dingen, laat hem het dan maar met overhemden hebben 😉

  4. Ik ben dol op de hemden van hemd voor hem, ideaal, zeker omdat ik ze (bijna) niet hoef te strijken. Hier krijgt hij een kleinigheidje van de kinderen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.