Valentijnsdag cadeautip voor manlief

eterna overhemd slim fitNog iets minder dan twee weken en dan is het valentijn! Ik moet heel eerlijk bekennen dat Wessel en ik valentijnsdag nooit vieren, want waarom alleen op deze dag van het jaar elkaar een blijk van waardering geven? Echter kon ik dit tè leuke overhemd van Hemd Voor Hem niet niet aan me voorbij laten gaan.

Zoals ik al zei vieren wij valentijn nooit en dat vind ik prima. Ik hoef niet op valentijn een bos rozen of een doos chocolade. Ik geniet net zoveel van een avond samen op de bank met Wessel of gezellig met z’n tweeën uit eten op een willekeurige dag in het jaar.

hemd voor hem

Toch vond ik dit Eterna slim fit valentijns overhemd van Hemd Voor Hem tè leuk om aan me voorbij te laten gaan. Wessel heeft het namelijk al een tijdje over dat hij een nieuw wit overhemd wilt, dus toen dit voorbij kwam sloeg ik toe.

Wessel vindt het overhemd erg mooi, ik had niets gezegd over de geborduurde lipstick afdruk in de boord van het overhemd. In eerste instantie zag hij de rode kus in de boord niet, pas toen ik hem vroeg; ‘zie je niet iets?’ kwam hij erachter.

valentijn overhemd

Ik vind de geborduurde kus afdruk in de boord een erg leuk detail. Het overhemd is slim fit en het beste van alles is dat het strijkvrij is! Kun je dit overhemd met een gerust hart cadeau doen aan je man/vriend, zonder dat het je extra strijk oplevert.

Over de knooplijst loopt een smalle rood satijnen bies, het overhemd heeft verstelbare manchetten en is zonder borstzak. Gemaakt van fijne Zwitserse stof van puur katoen; zacht, ademend en huidvriendelijk.

Elke keer als Wessel het overhemd aan doet en de geborduurde kus ziet, denkt hij aan mij, omdat ik hem dit overhemd met ‘geheime boodschap in de boord’ cadeau heb gedaan.

Mocht je dit superleuke overhemd ook cadeau willen doen, hij is binnen 1-2 werkdagen geleverd en kost €69,95. Daarnaast verkopen ze ook andere super leuke cadeaus, waaronder Happy Socks, chocolade, bierbrouwset en speciaal samengestelde cadeauboxen.

Fijne valentijn!

* Deze review/post is tot stand gekomen in samenwerking met een merk/bedrijf. Lees mijn disclaimer.

29 gedachten aan “Valentijnsdag cadeautip voor manlief”

  1. Ik kreeg het shirt ook aangeboden, maar mijn man vind veel goed, maar hier wilde hij toch niet in lopen haha, ik vind het wel heel erg leuk bedacht. Echt een valentijn cadeau!

  2. Ik zag deze toevallig ook voorbij komen bij Tatiana, zij had de blouse zelf aangetrokken. zelf vind ik een gewone witte blouse leuker zonder het kusje

  3. Ik zag deze toevallig ook voorbij komen bij Tatiana, zij had de blouse zelf aangetrokken. zelf vind ik een gewone witte blouse leuker zonder het kusje

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.