Veelgestelde vragen

Maten en onderhoud

Hoe houd ik mijn sieraden zo lang mogelijk mooi?
Neem een kijkje bij de tips.

Hoe weet ik welke maat armband ik nodig heb?
Je kunt het beste de omtrek van je pols opmeten door een touwtje strak om je pols heen te doen en vervolgens van het touwtje de lengte op te meten of je gebruikt hiervoor een meetlint.

Ik twijfel over de maat armband?
Weet je niet zeker welke maat armband je nodig hebt? Ga dan voor een maatje kleiner, de meeste armbanden zijn voorzien van een verlengketting van ongeveer 30 mm of 50 mm (dit staat dan bij het desbetreffende armbandje aangegeven), waardoor hij groter gemaakt kan worden.

Bestellen

Wanneer wordt mijn bestelling verzonden?
Je bestelling wordt verzonden zodra de bestelling compleet en jouw betaling binnen is.

Ik heb geen e-mail ontvangen van mijn bestelling?
Het kan zijn dat de e-mail terecht is gekomen in het vak ongewenst (spam).

Krijg ik een betalingsbewijs van mijn bestelling?
Je krijgt een betalingsbewijs/factuur van byJouvence via de mail.

Hoe plaats ik een bestelling?
Je plaatst een bestelling door je gewenste producten (+ maten/kleuren) door te mailen naar jouvence@hotmail.nl. Zet in de mail bij onderwerp/titel: Bestelling byJouvence. Geef je bestelling als volgt door:

– 1 x Swarovski armband / maat: 16 cm / kleur: #01 crystal
– 1 x Swarovski armband / maat: 17 cm / kleur: #06 jet zwart

Opmerkingen: Swarovski armband in maat 16 cm #01 crystal is een cadeau voor Kerst.

Vergeet je naam en adresgegevens niet erbij te zetten in de mail!

Betalen

Hoe betaal ik mijn bestelling?
Je betaald je bestelling door middel van vooruitbetaling/overmaken via internetbankieren. Vermeld bij omschrijving byJouvence [1234] met het factuurnummer dat je hebt gekregen via de mail met je factuur/betalingsbewijs.

Op welke manieren kan er worden betaald op byJouvence?
Betalen kan vooralsnog alleen door middel van vooruitbetaling.

Wanneer betalen?
Betaal je bestelling pas nadat je van byJouvence een bevestigingsmail/factuur hebt ontvangen, waarin staat dat je gekozen producten daadwerkelijk nog op voorraad zijn.

Zijn de prijzen inclusief btw?
Alle prijzen zijn inclusief btw en exclusief verzendkosten.

Levertijd, verzenden en retouren

Hoe lang duurt het voordat ik mijn bestelling binnen heb?
Dit duurt 3 tot 5 werkdagen, maar meestal heb je de bestelling al binnen 2 werkdagen in huis. Deze tijd gaat in vanaf het moment dat de betaling binnen is. Daarnaast is byJouvence afhankelijk van de levertijden van PostNL.

Met welke vervoerder verzendt byJouvence?
Bestellingen worden verzonden via PostNL.

Wat kost het verzenden?
Verzenden in Nederland kost €2,50 en België €3,50. Bij bestellingen boven de €35,- betaal je géén verzendkosten. Producten die niet door de brievenbus passen (pakketpost) kost de verzending €6,50 in Nederland en €13,00 naar België.

Naar welke landen verzendt byJouvence?
ByJouvence verzendt alleen naar Nederland en België.

Passen de pakketjes door de brievenbus?
De meeste bestellingen passen door de brievenbus. Als producten niet door de brievenbus passen, dan staat dit er altijd bij vermeldt.

Kan ik mijn bestelling retouren?
De meeste bestellingen (sieraden) worden speciaal voor jou op maat gemaakt, waardoor retouren niet mogelijk is. Mocht de maat niet overeenkomen met jouw bestelling, komt iets kapot/niet aan of zijn er andere problemen met je bestelling? Neem dan zo snel mogelijk contact op (binnen 5 werkdagen!). Dan gaan we samen een oplossing vinden voor jouw probleem/klacht.

Garantie

Hoelang heb ik garantie op mijn sieraden?
De garantie geldt gedurende een periode van 14 dagen vanaf de dag vermeld op de factuur. byJouvence wilt dat u 100% tevreden bent met uw aankoop, neem daarom bij problemen/vragen altijd zo snel mogelijk contact op.

Garantie geldt niet bij het onjuist gebruiken/behandelen van de sieraden (zie de pagina tips).

Verantwoordelijkheid
Je bent zelf verantwoordelijk voor het doorgeven van de goede maat en de juiste adresgegevens.

Overige

Komen de kleuren op het scherm overeen met de kleuren van de sieraden in het echt?
ByJouvence doet haar best om de kleuren zo goed mogelijk overeen te laten komen. Echter kan de kleur per apparaat (helderheid, aantal megapixel, soort scherm) iets anders overkomen. De kleuren zijn in het echt nog mooier dan op de foto’s.

Heeft byJouvence een bezoekadres?
Nee, byJouvence heeft geen bezoekadres.

Kan ik mijn bestelling laten inpakken als een cadeau?
Alle bestellingen van byJouvence worden leuk ingepakt, zodat het altijd een cadeau is om een bestelling van byJouvence te ontvangen! Mocht je speciale wensen hebben, bijvoorbeeld als het een cadeau is voor kerst, geef dit dan aan bij je bestelling. Als je dit aangeeft kan byJouvence hier rekening mee houden tijdens het inpakken. Denk aan: verjaardag, babyshower, Kerst, Sinterklaas, etc.

Wat houdt limited edition in?
Als er limited edition bij een product staat, betekent het dat het desbetreffende product er in gelimiteerde oplage is. Oftewel op = op! Veelal gaat het om producten die uit het assortiment gaan of niet meer te bestellen zijn. Get it or regret it!

Hoe worden de sieraden verpakt?
De sieraden worden op verschillende manieren verpakt. Dit kan op een kartonnetje zijn, in een organza zakje of in een papieren zakje. Kleine bestellingen worden verzonden in luchtenveloppen of brievenbusdoosjes. De grotere bestellingen die niet door de brievenbus passen worden verzonden in een doosje.

Wat is DQ?
DQ staat voor Designer Quality. Onderdelen van DQ zijn steviger van kwaliteit en blijven langer mooi.

Zijn de sieraden nikkelvrij?
Er gelden in Nederland strenge richtlijnen omtrent de verkoop van sieraden met nikkel, cadmium & lood. De verkoop van onveilige sieraden is verboden in Nederland, daarom doet byJouvence haar uiterste best om deze materialen te vermijden in haar sieraden.

Mijn vraag staat er niet bij

Staat je vraag er niet tussen? Schroom niet en stuur mij een mailtje met je vraag! Ik probeer hem zo snel mogelijk te beantwoorden. Mailen kan naar jouvence@hotmail.nl o.v.v. byJouvence.