Vegaoo.nl – carnavalskleding & feestartikelen

vegaoo.nlVegaoo.nl heeft de grootste selectie van carnavalskleding en feestartikelen van Nederland & België! Voor iedereen die op zoek is naar leuke en originele, maar wel betaalbare carnavalskleding en feestartikelen. Benieuwd wat je er zoal kunt kopen? Ik mocht een aantal items uitkiezen om te proberen.

Je kunt op Vegaoo niet alleen terecht voor carnavalskleding, je vindt er ook pruiken, schmink, maskers, kleurlenzen, accessoires, hoeden en feestdecoratie. Voor een themafeest, vrijgezellenfeest of speciale feestgelegenheid kun je prima terecht bij Vegaoo. Zo scoor je er ook je Halloween kostuum of kerstoutfit.

Er zijn kostuums voor volwassenen (man, vrouw, tieners of op thema), kinder kostuums (jongen, meisje, baby) en speciale koppel kostuums (koppel, groep, ouder+kind, kids). Daarnaast verkopen ze ook grote maten (XXL+).

Daarnaast hebben ze een inspiratie video pagina vol met allerlei schmink ideeën en tutorials!

vegaoo

Ik heb geprobeerd om van alles wat uit te kiezen, zodat ik zo goed mogelijk het brede aanbod van Vegaoo kan laten zien. Het uitzoeken was nog een hele klus, want ze hebben echt een enorm aanbod en ik vind zoveel dingen leuk.

Zo zag ik onder andere outfits van Harley Quinn Suicide Squad, nonnen outfit, La Casa de Papel overvaller pak + masker, Frozen, barok piraten kostuum, Sneeuwwitje, Wonder Woman, heksen kostuums ideeën en zo kan ik nog wel even doorgaan. Wessel vond het opblaasbare T-rex kostuum overigens helemaal geweldig!

carnavalskleding

Ik koos een lange zwarte heksencape met capuchon van veloursachtige stof. De randen zijn afgewerkt met groen-gouden details. De cape sleept bij mij aan de achterkant net iets over de grond, maar met hakken eronder is het probleem opgelost.

Lang zwart golvende damespruik met scheiding. Hier wil ik nog een look mee maken, maar ik weet niet zo goed wat ik nou van zwart haar bij mezelf vindt. Ik denk dat blond mij toch beter staat.

Zwarte kattenoren met glitters op haarband. Je kunt je look helemaal compleet maken, want bij Vegaoo verkopen ze ook een kattenstaart, kattenlenzen en kattensnuit of kattensnor.

goodmark

Tube witte grimeercrème, ideaal voor het schminken voor grotere oppervlakken. De grimeercrème heeft een ontzettend goede dekking, is makkelijk aan te brengen en ook makkelijk weer te verwijderen met water.

Kattenlenzen (3 maanden lenzen), ideaal voor een katachtige blik! Ook koos ik nog een set witte lenzen (1 jaar lenzen), ideaal voor een zombie of Halloween look. Hier komen binnenkort nog looks mee online.

Ook bestelde ik nog 2 contactlens doosjes mee om de kleurlenzen in te bewaren.

halloween

& last but not least.. Skeletten jurkje, one size fits most. Hij past prima, alleen is hij wel erg kort voor een jurkje, dus ik ga hem dragen op een zwarte broek of legging, maar niet op een panty.

* Deze review/post is tot stand gekomen in samenwerking met een merk/bedrijf. Lees mijn disclaimer.

40 gedachten aan “Vegaoo.nl – carnavalskleding & feestartikelen”

  1. Ik vind carnaval echt super leuk. Alleen dit jaar hebben we het helaas niet kunnen vieren. Dus ik hoop volgend jaar wel weer! Dan ga ik ook weer op zoek naar een leuke outfit!

    1. Nee, de kleurlenzen kreeg ik er prima in en uit en zaten goed. Ik heb al wel vaker kleurlenzen gedragen, dit is niet de eerste keer, maar het valt ontzettend mee.

  2. Pingback: Frozen Elsa look

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *