Velvet patchouli n° 20 – The Master Perfumer

Tijdens mijn laatste bezoek aan de Kruidvat viel mijn oog op een nieuwe geur van The Master Perfumer: Velvet Patchouli. Er stond helaas geen tester bij, maar omdat zo’n beetje al mijn favoriete geuren patchouli bevatten, nam ik hem op de gok mee. Iets waar ik absoluut geen spijt van heb!

De parfum Velvet Patchouli komt in een paars kartonnen doosje met daarop de nodige informatie. Het flesje zelf is doorzichtig met daarop de naam van de parfum en de geurnoten. Een simpel flesje, maar daarom niet minder mooi.

Net zoals alle geuren van The Master Perfumer, is ook deze geur verkrijgbaar in twee verschillende maten, 15 ml en 50 ml. De 15 ml (zie foto’s) is bijzonder handig voor in je handtas.

Velvet patchouli is een mix van pruim, roos en patchouli (topnoot: pruim, hartnoot: roos & basisnoot: patchouli). Het is een licht kruidige, zoete en warme geur. De patchouli is niet extreem overheersend, waardoor de parfum niet te zwaar is en dus ook prima overdag kan. De eau de toilette blijf je gedurende de dag goed ruiken, je kunt hem, als je het nodig vindt, halverwege de dag een touch-up geven. Persoonlijk vind ik het wel meer een geur voor in de herfst/winter.

Voor de kleine flacon betaal je €3,49 en voor de grote flacon betaal je €7,99. In totaal zijn er 9 verschillende geuren verkrijgbaar van The Master Perfumer. Je koopt ze bij de Kruidvat.

Wat is jouw favoriete parfum?

14 gedachten aan “Velvet patchouli n° 20 – The Master Perfumer”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.