Vitakraft liquid snack

Bij de dierenspeciaalzaak kreeg ik van de week een paar liquid snack zakjes mee van Vitakraft om te proberen. Ik had er al vaker mee in de handen gestaan, maar kon me er niets bij voorstellen. Ik heb het testen van de liquid snack zakjes in de smaak kip aan een vakkundig testpanel overgelaten en vandaag de review ervan!

Wij hebben zoals ik al zei een aantal proefverpakkingen gekregen, maar normaal zitten ze per 6 stuks in een kartonnen doosje. Elk zakje bevat 15 gram liquid snack. Wij ontvingen de smaak kip, in totaal zijn er 4 verschillende smaken; kip, eend, rund en zalm. Nou maakt het onze katten niet zoveel uit, want volgens mij eten die twee alles wat los en vast zit.

De liquid snack is caloriearm, volgens suikervrij recept, het ondersteund de oog & hartfunctie en bevat géén kunstmatige kleurstoffen & conserveringsmiddelen.

Doordat de liquid snack veel vocht bevat, is het ideaal voor katten die minder goed drinken. Geschikt voor katten vanaf 3 maanden.

Ingrediënten: vlees en dierlijke bijproducten (4% kip), plantaardige bijproducten, melk & zuivelproducten. 200 mg taurine, vocht (88,5%), eiwit (3,5%), vetgehalte (3,5%), ruwe vezel (0,5%), ruwe as (1,0%).

Het zakje is voorzien van een handig scheurrandje, waardoor je hem makkelijk open krijgt.

Je kunt de liquid snack zo uit het zakje geven, in een bakje of als topping over het hoofdvoer. Wij kozen ervoor om het als snack vanuit het zakje te geven. Ook omdat we benieuwd waren of dit echt zo makkelijk zou gaan als op de voorkant van het doosje te zien is.

Het testpanel was meteen erg geïnteresseerd en het viel meteen goed in de smaak. Boefje ging er zelfs al met het zakje vandoor! De liquid snack is gelukkig niet zo vloeibaar als de naam doet denken, het is meer een soort paté, maar dan net wat vloeibaarder.

Het testpanel is erg tevreden! Ze doen bijna een moord voor de liquid snack, zo lekker vinden ze het. Wij zijn van plan om af en toe een doosje aan te schaffen en als tussendoortje/extraatje te geven.

liquid snackEen doosje met 6 stuks kost €2,39.

Wat geef jij jouw katten als tussendoortje?

14 gedachten aan “Vitakraft liquid snack”

  1. Wat leuk dat je ook foto’s van je kat er bij gedaan hebt in het artikel! 🙂 Ik heb zelf geen huisdieren.. Wat fijn dat je kat zo enthousiast is!

  2. Wij hebben ze sinds kort ook ontdekt. Onze poes is al bijna 21 jaar en kan niet zo goed meer kauwen. Kattensnoepjes zijn dus niets voor haar. Deze liquid snack zijn dus ideaal!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.