W7 Glowcomotion shimmer highlighter

Ik had al een hoop goede dingen gehoord en gelezen over de Glowcomotion shimmer highlighter van W7. Naast dat het een goede highlighter zou zijn, zou het ook nog eens een goede dupe zijn. Na al die verhalen werd het tijd om hem zelf eens te proberen.

Het ronde doosje van de Glowcomotion highlighter is niet erg spannend, op de voorkant vinden we alleen de naam van het product, het merk en waar het product voor is.

Op de achterkant vind je de ingrediënten.

Aan de binnenkant van het deksel zit een spiegel, erg handig. Glowcomotion is dierproefvrij, bevat 8,5 gram en je kunt hem voor €4,99 kopen bij de op=op voordeelshop of bij Boozyshop voor €5,49.

De Glowcomotion shimmer highlighter heeft een koele, gouden tint en is ontzettend goed gepigmenteerd. Oppassen met je kwast dat je niet teveel oppakt.

Naast shimmer en highlighter staat er ook eyeshadow op het doosje. Ik heb het zelf nog niet geprobeerd, maar gezien de goede pigmentatie, kan ik me heel goed voorstellen dat je hem ook als oogschaduw kunt gebruiken.

Het schijnt een goede dupe te zijn van The Balm Mary-Lou Manizer. Ik heb deze highlighter niet in mijn bezit, dus ik kan ze niet vergelijken, maar van wat ik ervan heb gezien bij andere bloggers komt hij erg goed in de buurt, alleen is Glowcomotion iets koeler van kleur.

7 gedachten aan “W7 Glowcomotion shimmer highlighter”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.