Wat staat er in mijn badkamerkastje?

Een tijd geleden vroeg ik of jullie wilden zien wat er allemaal in mijn badkamerkastje staat. De uitslag was unaniem, iedereen is erg nieuwsgierig naar wat ik allemaal in mijn badkamerkastje heb staan.

Ik heb drie verschillende deodorants in mijn badkamerkastje staan. Een roller van Salt of the Earth, een stick van Rituals in mijn favoriete geurlijn: the Ritual of Sakura en een spray deodorant van Zwitsal.

Mijn haarborstel en haaraccessoires (elastiekjes, invisibobble, haarband, haarklem, haarclip, scrunchie en schuifjes).

Vaseline gebruik ik bijna niet, heel af en toe op een wondje of in mijn ooghoek tegen het tranen van mijn oog.

Sudocrem gebruik ik als spot-on treatment tegen rode vlekjes en onzuiverheden. Dit doe ik ’s avonds voor het slapen gaan op.

Twee verschillende lipscrubs van de Lush, in de smaken Bubblegum en Sugar plum fairy. Dit gebruik ik als ik heel veel losse velletjes op mijn lippen heb zitten en vlak voor het aanbrengen van lipstick. Voornamelijk wanneer ik swatch foto’s moet maken voor mijn blog.

Mijn scrubbing stone van Pierre de Plaisir voor een heerlijk zacht huidje na gebruik. Het blauwe dingetje op de foto is voor het ontharen van gezichtshaartjes door met ronddraaiende bewegingen over de huid te gaan. Mijn oordopjes van Pluggerz, zonder deze dingen kan ik niet slapen.

Chloorhexidine oplossing van Dr. Original, dit gebruik ik om mijn oorbellen/piercing schoon te maken en te ontsmetten.

Moisturizer facial oil roller van Squalan. Deze gebruik ik voornamelijk op hele droge of geïrriteerde plekken in mijn gezicht voor het slapen gaan, omdat het een olie is en dus wat vettig blijft.

Ik kan niet zonder mijn Purol lipbalm! Als je het mij vraagt de beste lippenbalsem die ik ooit heb geprobeerd. Ik heb er onder andere ook een in mijn tas zitten en onder mijn kussen liggen.

Micellair water van La Roche-Posay en micellair reinigingswater voor de gemengde huid van Garnier. Naar mijn mening de fijnste micellaire waters die ik uitgeprobeerd heb.

Recent toegevoegd aan mijn badkamerkastje, maar ik vind hem echt ontzettend fijn: het leave-me-on winter mask van Mudmasky.

Daarnaast Vichy slow âge dagcrème een erg fijne crème en ruikt ook nog eens lekker. De Minéral 89 van Vichy is een serum en een fijne hydratatie boost voor je huid.

Regenererende lotion van Filorga, echt een ontzettend fijne lotion, ruikt heerlijk en verricht echt wonderen! Deze gebruik ik als mijn huid echt wel een oppepper kan gebruiken.

MAC prep + prime Fix+ fixingspray. Echt een hele fijne, ruikt lekker fris en zorgt ervoor dat je make-up lang/goed blijft zitten en blend de make-up mooi samen met je huid.

Welk van deze producten staat ook in jouw badkamerkastje?

26 gedachten aan “Wat staat er in mijn badkamerkastje?”

  1. wat een leuke blogpost!! hier staat er niks in de kastjes haha, ik heb alles weg gehaald want met 2 pubers in huis die het ook wel handig vinden mama haar dure spulletjes te gebruiken vond ik niet ok haha. Alleen mijn man zijn verzorgingsdingen en parfum staan er nog in

  2. Wat een mooie producten! Ik vind de Sakura-lijn ook heel lekker van Rituals, samen met de Dao-lijn. Ik ga die van Purol onthouden, draag vaak lippenbalsems of lipgloss, ook in de zomer. Ik heb nu die van Rituals, die vind ik op dit moment het beste xxx

  3. Wat een mooie producten! Ik vind de Sakura-lijn ook heel lekker van Rituals, samen met de Dao-lijn. Ik ga die van Purol onthouden, draag vaak lippenbalsems of lipgloss, ook in de zomer. Ik heb nu die van Rituals, die vind ik op dit moment het beste xxx

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.