Wereldkaart aan de muur

We wonen inmiddels al weer even in ons nieuwe appartement, maar de muren waren nog wat kaal. Ondertussen is ‘het kale muren probleem’ helemaal opgelost, want er hangt nu een toffe wereldkaart aan de muur!

Wessel is dol op wereldkaarten, met name oude wereldkaarten met aan de zijkanten versieringen van schepen en mythologische zeewezens. We vonden een prachtige wereldkaart waarop je de twee wereld halfronden naast elkaar ziet. Op deze manier zie je heel duidelijk hoe de verschillende continenten over de wereld verdeeld zijn. Aan de onderkant zie je de zee met schepen en links- & rechtsonderin zie je personen afgebeeld staan. Prachtig op een witte muur.

Wij kozen voor een wereldkaart op canvas van 120 x 80 cm, maar er is ontzettend veel keus in verschillende wereldkaarten. Naast canvas zijn er wereldkaarten op behang, hout, kurk, aluminium, poster, schoolplaat, ingelijst of foto plexiglas. Daarnaast hebben ze ook stadskaarten, kraskaarten en speciaal voor kinderen (waaronder zelf in te kleuren kaarten).

Voor de wereldkaart die wij kozen betaal je €119,95 en voor een ophangsysteem €3,67. De wereldkaart op canvas is stevig en van goede kwaliteit, wij vinden het echt een aanwinst voor in ons appartement.

Je kunt er voor €8,95 ook nog een zakje met 100 prikvlaggetjes (verschillende kleuren) bij nemen. Ontzettend leuk, want zo kun je met de vlaggetjes op je wereldkaart aangeven in welke landen je allemaal al op vakantie bent geweest!

Wat vind jij van een wereldkaart aan de muur?

Eén gedachte over “Wereldkaart aan de muur”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *